Motorne pile

55 proizvoda
od proizvoda

STIHL MOTORNE PILE: VRHUNSKA KVALITETA ZA PRIVATNE I PROFESIONALNE KORISNIKE

STIHL je najprodavanija marka benzinskih motornih pila na svijetu – i to ne bez razloga. Kvaliteta, znanje, tradicija, udobnost pri korištenju, učinkovitost, razvoj i primjena  najmodernijih  tehnologija, dio su razloga zbog kojih mnogi kupci svoje povjerenje  poklanjaju tvrtki STIHL; od vrhunskih profesionalaca do povremenih korisnika.

OD PILJENJA OGRJEVNOG DRVA DO ODRŽAVANJA KRAJOLIKA

Rad u šumi, na posjedu ili u svom vlastitom vrtu ugodan je kada pri ruci imate pravi alat. STIHL nudi širok izbor motornih pila za svaku primjenu. Opremljene sofisticiranim lancima pile – razvijenim od strane STIHL inženjera u Njemačkoj, a proizvedenim s najvećom preciznošću u STIHL tvornici u Švicarskoj. Još jedno obilježje svih STIHL motornih pila – uz provjerenu STIHL kvalitetu i dobro promišljenu tehnologiju, tu su i praktični detalji opreme kako bi vam olakšali rad i kako biste dugo mogli uživati ​​u svojoj STIHL motornoj pili. Bez obzira pilite li povremeno drva za ogrjev, redovito režete drvenu  građu ili ste svakodnevno u šumi, pri radu s motornom pilom uvijek nosite odgovarajuću zaštitnu odjeću.

Kompaktne STIHL motorne pile jednostavne su za rukovanje i posebno su popularne među privatnim korisnicima. S laganim motornim pilama možete jednostavno održavati imanje i vrt ili pripremati drva za ogrjev. Svestrane i robusne motorne pile u rasponu srednjih performansi omogućuju vam svakodnevno obavljanje poslova u poljoprivredi, hortikulturi ili na gradilištu. STIHL motorne pile za radove u šumarstvu impresioniraju svojom naglašenom lakoćom okretanja, maksimalnom izvedbom i minimalnom težinom. Veliki izbor specijalnih motornih pila – poput pila za njegu stabala, motornih pila za rezbarenje ili pila za spašavanje – omogućuje vam da uvijek imate spremna dobra rješenja, čak i za najveće izazove.

BENZINSKA, AKUMULATORSKA ILI ELEKTRIČNA MOTORNA PILA?

Drugi razlog zašto su STIHL motorne pile tako dobro prihvaćene diljem svijeta je taj što ne postoji samo odgovarajuća snaga i veličina za svaki zadatak, već i pravi pogon. STIHL benzinske motorne pile opremljene su snažnim, ali u isto vrijeme posebno štedljivim STIHL 2-MIXmotorom. Zahvaljujući kombinaciji izvanrednog okretnog momenta i performansama rezanja te visoke radne udobnosti, s benzinskim motornim pilama otvorene su vam sve mogućnosti – od laganog osnovnog modela do najsnažnije serijske motorne pile na svijetu. Nije važno brinete li o svom privatnom posjedu, pilite li u svom svakodnevnom radu na duljinu ili morate kresti grane i obarati stabla u šumi – STIHL motorne pile dorasle su svakom zadatku.

AKU SNAGA. BY STIHL. Sa STIHL akumulatorskom tehnologijom možete svladati svaki izazov, bilo da je to u vlastitom vrtu ili za profesionalnu upotrebu. Od početnika do profesionalaca: uz široku paletu akumulatorskih motornih pila STIHL ima pravi alat za svakog korisnika. Uz STIHL AK sustav visokih performansi savršeno ćete obaviti sve zahtjevne zadatke u srednjim i većim vrtovima. STIHL AP sustav namijenjen je za profesionalnu upotrebu –  s dosljedno visokim performansama, maksimalnom energetskom učinkovitošću i ergonomijom.

 STIHL električne motorne pile uvijek su opcija za privatne korisnike, vrtlare kao i za krajobrazne vrtlare. S tihim električnim motornim pilama možete obavljati grube radove kao što je rezanje drva za ogrjev, ali i preciznu i umjetničku obradu drva. Zahvaljujući pogonu bez emisija, to se bez problema može izvesti čak i u zatvorenom prostoru. Stoga samo odaberite model koji vam najviše odgovara.

TEHNOLOGIJA, UDOBNOST I SIGURNOST

Snaga je bitna, ali udobnost i sigurnost na radu jednako su važni. Zato su sve STIHL motorne pile opremljene promišljenom i inovativnom tehnologijom, kao na primjer: STIHL ErgoStart za pokretanje bez napora, dodatni kočioni sustav STIHL QuickStop, zatezanje bočnog lanca, patentirani poklopci spremnika koji se mogu otvoriti bez alata ili STIHL antivibracijski sustav.

STIHL PRIBOR ZA MOTORNE PILE

Kako biste osigurali dugi radni vijek vaše STIHL motorne pile potrebno ju je redovito i ispravno održavati te čuvati na zaštićenom mjestu. STIHL u ponudi ima odgovarajući pribor za motorne pile, od STIHL pogonskih  goriva i maziva, do lanaca pile i originalnih rezervnih dijelova koji značajno doprinose performansama, sigurnosti i vijeku trajanja vaše STIHL motorne pile.

Pribor