Akumulatorska tehnologija

STIHL AKUMULATORSKA TEHNOLOGIJA: LAGANA, TIHA, SNAŽNA


Snažna, tiha, inovativna: STIHL akumulatorska tehnologija impresionira svojim izvanrednim performansama, dugim vijekom trajanja i maksimalnom svestranošću.

STIHL AI linija

STIHL AI linija

Pomoću brzih i jednostavnih uređaja AI linije dobro ste opremljeni za realizaciju poslova u vašem vrtu. Kako bi napunili integriranu bateriju, trebate uređaj samo priključiti u zidnu utičnicu.

STIHL AK sustav

STIHL AK sustav

Je li vaš vrt vaš osobni projekt? U tom se slučaju pouzdajte u akumulatorske uređaje STIHL AK sustava koji se odlikuje visokim performansama i izdržljivošću. Prednost: S izmjenjivom baterijom i velikim rasponom uređaja dobivate maksimalnu fleksibilnost. Dakle, spremni ste za bilo koji zadatak.

STIHL AP sustav

STIHL AP sustav

AP sustav uključuje posebno snažne akumulatorske uređaje. Svojom snagom i izdržljivošću idealni su za profesionalno održavanje krajolika, vrtova i drveća. Kod komunalnih radova također obavljaju sjajan posao - i diskretni su kad je buka u pitanju.

STIHL AS Sustav

STIHL AS Sustav

Jeste li vlasnik posjeda ili vrta, povremeni korisnik, bavite se vrtlarenjem ili radite u rasadniku? Tada je akumulatorska tehnologija STIHL AS sustava stvorena za vas. Uređaji koji pripadaju ovom sustavu svestrani su i posebno jednostavni za uporabu.

VRIJEME RADA I PUNJENJA

VRIJEME RADA I PUNJENJA

Otkrijte vrijeme rada različitih STIHL akumulatorskih uređaja prema napunjenosti baterije, kao i vrijeme punjenja različitih STIHL baterija.

STIHL AKUMULATORSKA TEHNOLOGIJA: PREDNOSTI ZA SVAKO PODRUČJE PRIMJENE


Bilo u vlastitom vrtu ili za profesionalnu uporabu u prirodi, sa STIHL akumulatorskom tehnologijom možete savladati bilo koji izazov. Akumulatorski uređaji tvrtke STIHL su snažni, izuzetno tihi i jednostavni za uporabu. Uostalom, nije ni čudno - jer u svaki STIHL akumulatorski uređaj utkana su sva naša iskustva iz više od 90 godina proizvodnje elektro uređaja. Litij-ionske baterije koriste se u svim STIHL akumulatorskim uređajima, a to ima brojne prednosti:DUG ŽIVOTNI VIJEK

Sve STIHL akumulatorske baterije temelje se na litij-ionskoj tehnologiji. Imaju vrlo visoku energetsku gustoću, stoga se mogu pohvaliti posebno dugim vijekom trajanja. Uz pravilno održavanje i njegu, to znači da se, na primjer,  STIHL akumulatorski sustav AP može potpuno napuniti oko 1200 puta. Uz prosječnu profesionalnu uporabu, to odgovara vremenu korištenja od oko 2,5 godine. Kod  privatnih korisnika ovaj će sustav trajati gotovo deset godina (pod pretpostavkom od po deset ciklusa punjenja mjesečno). U našem ćete članku pronaći što je važno prilikom punjenja litij-ionske baterije.NEMA MEMORIJSKOG EFEKTA

Litij-ionska akumulatorska tehnologija koju koristi STIHL uvijek može ponuditi točno onaj napon kojeg je baterija imala prilikom punjenja. Svi prekidi u procesu punjenja ne utječu na kapacitet pohrane - a to pogoduje jednostavnosti korištenja. Osim toga djelomično pražnjenje pozitivno utječe na ovu akumulatorsku tehnologiju. Litij-ionske baterije koje se djelomično isprazne do 50 posto, a potom napune, traju dulje. Više o memorijskom efektu možete saznati u našem članku.


MALA TEŽINA, MALE DIMENZIJE

Litij-ionske baterije u STIHL akumulatorskim uređajima su spretne, praktične i uvjerljive prilikom rukovanja uređajem zbog svoje male dodatne težine.NISKO SAMOPRAŽNJENJE
Litij-ionska akumulatorska tehnologija ima vrlo malo samopražnjenja. Odvojene od uređaja i ispravno pohranjene, baterije mogu pokazivati gotovo iste performanse prilikom sljedeće uporabe u proljeće kao i prije skladištenja.


SAŽETAK: STIHL AKUMULATORSKA TEHNOLOGIJASTIHL koristi akumulatorsku tehnologiju litij-ionskih baterija.
Sustavi litij-ionskih baterija prilagođeni su korisnicima i impresioniraju svojim moćnim performansama.
Akumulatorska tehnologija tvrtke STIHL može se naći u četiri različite grupe proizvoda.
STIHL akumulatorski sustavi prikladni su kako za privatne korisnike tako i za profesionalce.

Pribor