Startni sustavi

STIHL sustavi za pokretanje: za dobar početak radnog danaOnome tko često radi s motornim uređajima, poznato je tjelesno opterećenje kod ručnog pokretanja sa startnim užetom. STIHL sustavi za pokretanje na raznovrstan način pomažu kod toga i brinu se za ugodan početak radnog dana.  

STIHL Motorni uređaji pokreću se sasvim jednostavno.

Pokretanjem motornih uređaja tjelesno opterećenje često počinje i prije samog rada. Povratni trzaji i popratno opterećenje koji prate dosadašnje pokretanje sa startnim užetom mogu imati negativne posljedice za zglobove šake i ramena. Također i zbog toga što paljenje motornog uređaja ne polazi uvijek bez problema za rukom ovisno o mjestu rada. STIHL je razvio inovativne sustave za pokretanje koji početak rada čine jednostavnijim i ugodnijim.  STIHL Sustavi za pokretanje za ugodan početak rada.

Ručna pumpa za gorivo u vašem STIHL motornom uređaju može vam značajno olakšati pokretanje motora. Daljnje STIHL inovativne sustave za pokretanje pobrojali smo u tekstu koji slijedi:


STIHL ErgoStart

STIHL ErgoStart

Inovativni STIHL ErgoStart sustav omogućuje pokretanje bez velikog napora. To čini mogućim dodatna opruga između radilice i role startnog užeta. Zahvaljujući ErgoStartu svoj motorni uređaj pokrenut ćete mirnim, ravnomjernim povlačenjem startnog užeta.

STIHL ElastoStart

STIHL ElastoStart

Posebna ručica za pokretanje ElastoStart pobrinut će se za ujednačen postupak paljenja bez povratnih trzajnih pokreta. Integrirani prigušni element preuzima nalete opterećenja na startnom užetu koji nastaju kod procesa pokretanja te tako štiti mišiće i zglobove.

STIHL M-Tronic

STIHL M-Tronic

Inovativni STIHL M-Tronic sustav pokretanja regulira precizno i elektronički točku paljenja i doziranje goriva prilikom svakog rada, i to uzimajući u obzir vanjske uvjete kao što su temperatura, visina i kvaliteta goriva. Dekompresijski sustav na vašem STIHL motornom uređaju još dodatno olakšava ručni dio postupka pokretanja.STIHL Sustavi za pokretanje: Vaše prednosti


STIHL ErgoStart
SIHL ElastoStart
STIHL M-Tronic
Olakšava ručno pokretanje
Ugodno pokretanje
Više pouzdanosti kod pokretanja zahvaljujući elektroničkoj regulaciji 
Može se jednostavno dodatno opremiti
Može se jednostavno dodatno opremiti
Permanentno optimalan učinak motora
Pokretanje sa 2/3 manje napora
Povoljna poboljšica vašeg STIHL motornog uređaja
Memory-funkcija


STIHL Sustavi za pokretanje


  • STIHL Sustavi za pokretanje olakšavaju uključivanje motornih uređaja sa startnim užetom.  
  • Postoje različiti STIHL sustavi za pokretanje.


Što su STIHL sustavi za pokretanje?
STIHL sustavi za pokretanje omogućuju jednostavno i nesmetano paljenje motornih uređaja sa startnim užetom. 

Pribor