Popravak i održavanje

STIHL je sinonim za inovativnost i kvalitetu. Kako biste osigurali dug radni vijek vaših STIHL uređaja, čak i pri velikim opterećenjima, neophodno im je stručno održavanje. STIHL ovlašteni serviseri su kroz redovito STIHL školovanje kvalificirani za kompetentno održavanje i popravke.

KVALIFICIRANO OSOBLJE

Svi naši STIHL specijalizirani serviseri redovito sudjeluju na STIHL školovanjima. Time se osigurava da na licu mjesta dobijete najbolje savjete, a vaši STIHL uređaji profesionalan popravak i održavanje. Tako možete biti sigurni da je vaš STIHL uređaj u dobrim rukama.

ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI I PRIBOR

Ono što odlikuje STIHL motorne uređaje je maksimalna pouzdanost, čak i pod ekstremnim opterećenjima. Kako bi osigurali ovu kvalitetu, STIHL ovlašteni serviseri koriste isključivo originalne STIHL rezervne dijelove koji značajno doprinose performansama, sigurnosti i vijeku trajanja vašeg STIHL uređaja.

STRUČNO ODRŽAVANJE

Ovlaštena servisna radionica ne vrši samo popravke STIHL uređaja. Stručnim pregledom uređaja kompetentno osoblje utvrdit će što je vašem uređaju potrebno, na primjer: oštrenje lanca vaše motorne pile, oštrenje noževa kosilice ili osnovno čišćenje uređaja i opreme. Redovitim održavanjem vašeg STIHL uređaja produžujete njegov životni vijek.