Tehnologija

STIHL tehnologija: za vanjske prostore, i sve koji tamo rade.

Inovativna STIHL tehnologija koristi se širom svijeta, za sve one angažirane u prirodi i one koji s njom rade, te za sve one koji žele nadmašiti samog sebe. Ponosni smo na to jedinstveno partnerstvo.

Slika za kategoriju Startni sustavi

Startni sustavi

Pokretanje motornih uređaja opterećuje tijelo često i prije nego što se započne s radom. Kako bi zaštitili zglobove razvili smo STIHL ErgoStart, STIHL ElastoStart i STIHL M-Tronic Start-sustave koji znatno pojednostavnjuju ne samo pokretanje motornih uređaja već i rad s njima.

Slika za kategoriju Tehnologija motora

Tehnologija motora

Naši motorni uređaji pogonjeni su benzinskim, električnim i akumulatorskim pogonom, ovisno o tome koji način preferirate, kao i o namjeni uređaja. Mnogi su uređaji dodatno opremljeni s inovativnom tehnologijom motora: direktno ubrizgavanje goriva, grijanje rasplinjača i ostali dodaci znatno će Vam olakšati posao.

Slika za kategoriju Lančani i tračni sustavi

Lančani i tračni sustavi

Kod tvrtke STIHL pronaći ćete lance za pile i vodilice za svaku namjenu. Svi lanci i vodilice izrađuju se u Švicarskoj na posebnim strojevima koje smo sami razvili, te ispunjavaju i najviše tehnološke zahtjeve. Više o inovacijama saznajte ispod teksta o lancima za pile.

Slika za kategoriju Smart Products tehnologija

Smart Products tehnologija

Rad u prirodi može biti tako napredan: S digitalnim radnim okruženjem STIHL connected efikasno ćete koordinirati radnim procesima i uređajima, a naša iMOW® robotska kosilica podupirat će vas kod dnevnog održavanja travnjaka. Saznajte ovdje sve o toj tehnologiji u tekstovima ispod opisa proizvoda.

Slika za kategoriju Akumulatorska tehnologija

Akumulatorska tehnologija

Akumulatorski uređaji idealni su za privatnu ili profesionalnu upotrebu. Dugi vijek trajanja i izvrstan kapacitet naših akumulatora čine ih idealnim pratiteljem za poslove svih vrsta. Otkrijte naše akumulatorske uređaje i saznajte sve o tehnologiji koja stoji iza izrade akumulatora.

Slika za kategoriju Razvoj i kvaliteta

Razvoj i kvaliteta

Kako bi bili sigurni da svi naši proizvodi mogu izdržati svako opterećenje i ispuniti najviše zahtjeve razvili smo opsežna ispitivanja. Pogledajte iza kulisa i saznajte sve o razvoju novih proizvoda i jamstvu kvalitete proizvoda tvrtke STIHL.


Naše jedinstveno partnerstvo nastajalo je desetljećima i temelji se na kontinuiranom razvoju inovativne STIHL tehnologije. Još od 1926. godine mi tvrtci STIHL radimo na unapređenju radova u prirodi sa upravo onom pravom tehnologijom. Sa tom vizijom naš osnivač tvrtke Andreas Stihl razvio je 1926. godine svoju prvu motornu pilu. Njegov moto: „Olakšati ljudima posao sa prirodom i u njoj“. Ova je nit vodilja i za nas danas od ključne važnosti. I stoga dosljedno prilagođavamo STIHL proizvode i tehnologiju sadržanu u njima  potrebama naših klijenata: sa inovativnim razvojem proizvoda od cijelog uređaja pa do tehnologije pojedinih komponenti. 

U našem razvojnom centru stoga stručnjaci različitih disciplina rade zajedno na daljnjem poboljšanju STIHL tehnologije. Jednostavnije za korištenje, štedljivije, ergonomske, učinkovitije, još više održive, čak umrežene i digitalne. Zašto to radimo? Vrlo jednostavno: STIHL tehnologija inspirirana je potrebama u prirodi. I stoga znamo što je vani bitno: Dati sve. 

Ovdje ćete saznati sve o inovacijama tvrtke STIHL, o tome što se skriva iza tehnologije koju smo razvili, što je čini jedinstvenom i kako ćete svoj proizvod najbolje koristiti. I konačno više znanja o tehnologiji vašeg STIHL proizvoda znači više sigurnosti u korištenju, dulji vijek trajanja i u konačnici više zadovoljstva u radu.  


Sažetak: STIHL tehnologija


  • STIHL tehnologija olakša radove u prirodi još od 1926. godine.
  • U vlastitom razvojnom centru rade stručnjaci najrazličitijih disciplina na kontinuiranom daljnjem poboljšanju STIHL tehnologija.

Pribor