Dostava

Dostava

Dostava naručenih proizvoda naplaćuje se 4,65 € (35,04 kn) po paketu za iznose vrijednosti do 100,00 € (753,45 kn), dok je dostava za narudžbe vrijednosti preko iznosa od 100,00 € (753,45 kn) besplatna.


Dostavu vrši prodavatelj putem kurirskih službi GLS, Overseas Express i Hrvatske pošte. Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.


Svi proizvodi su zapakirani i zaštićeni tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja dostavljenih proizvoda kupac je dužan obaviti pregled pošiljke te utvrditi postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci i/ili na samim proizvodima koji se nalaze unutar pošiljke i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučene proizvode na kojima su vidljiva oštećenja. Obavezno otvoriti pošiljku pred dostavljačem i usporediti dostavljene proizvode s računom, a ako nešto nedostaje ili su isporučeni proizvodi koji nisu naručeni, odmah ih reklamirati dostavljaču jer naknadne reklamacije prodavatelj neće uvažiti. Pri preuzimanju dostavljenih proizvoda provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu.


Potpisom potvrde o primitku pošiljke kupac je suglasan da nema prigovora na isporučene proizvode. Ako je kupac prilikom pregleda dostavljenih proizvoda našao razlog za reklamaciju, robu treba odmah reklamirati dostavljaču. Prilikom dostave, uz dostavljene proizvode, kupac dobiva potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati, ako ne postoji razlog za reklamaciju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je kupac pregledom pošiljke utvrdio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja, da kvantitativno i kvalitativno odgovaraju proizvodima s računa.


U slučaju kada kupac naručene i plaćene proizvode odbije preuzeti bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu troškova manipulacije i transporta.