Čišćenje okućnice

Ispravno očistite drvenu terasu

Ispravno očistite drvenu terasu

Drveni pod vaše terase izložen je vanjskim utjecajima tijekom cijele godine. Svjetlost, lišće i vlaga ostavljaju tragove koji se mogu ukloniti temeljitim čišćenjem. Pokazat ćemo vam kako visokotlačnim peračem ukloniti i najtvrdokorniju prljavštinu.

Čišćenje oluka

Čišćenje oluka

Redovito čišćenje oluka je važno kako bi se osigurala njegova ispravna funkcija. U našim savjetima pročitajte na što biste trebali obratiti pozornost kako bi kišnica mogla pravilno otjecati.

Čišćenje odvodnih cijevi

Čišćenje odvodnih cijevi

Ako se voda više ne ispušta pravilno iz oluka, najvjerojatnije se radi o začepljenju odvodne cijevi. U našem ćemo vam članku pokazati kako pravilno izvršiti čišćenje odvodne cijevi.

Čišćenje fasade

Čišćenje fasade

Bilo da se radi o fasadi obloženoj kamenom, žbukom ili drvetom - važno je odabrati odgovarajući način njenog čišćenja ovisno o tipu fasade. Saznajte više o načinima čišćenja fasade pomoću uobičajenih kućanskih sredstava za čišćenje, ili uz pomoć visokotlačnog perača.

Čišćenje kamenih staza

Čišćenje kamenih staza

Želite li da vaša kamena staza u vrtu ponovno zasja? Visokotlačni perači su najučinkovitiji pomoćnici pri čišćenju nečistoće i korova s vaših staza. Saznajte kako očistiti staze u vrtu i na što valja pri tom paziti.

Pribor