Vrtni ukrasi od drveta

Prirodni izgled i šarm vrtnih ukrasa iz samogradnje teško je nadmašiti. U prikazima koji slijede zabavu i izazov naći će svi oni koji rado rade rukama.

Ukrasi za vrt od drveta: dajte svojoj okućnici osobnost

Projekti koje vam predstavljamo laki su za izvedbu uz pomoć pravog alata i odgovarajuće upute. Samogradnja vrtnih ukrasa od drveta: ovdje se ne radi samo o zabavnom i opuštajućem poslu, već će i rezultat tog rada dati vašem vrtu jedinstveni karakter. Ovi predmeti od drveta koje ste sami izradili ukrasiti će vašu okućnicu lijepim unikatima. U ovome članku sresti ćete se s uputstvima za izradu raznovrsnih ukrasnih elemenata. Prepustite se nadahnuću!

Vrtni ukrasi od drvenih trupčića

Učinite trupce jedinstvenim ukrasima za vaš vrt. Njihov prirodan izgled dati će tome prostoru ugodan i rustikalni ugođaj. Nijedan trupac ne nalikuje posve drugome, tako da njihovom obradom svakako proizvodite unikatne komade dekorativnih elemenata. Ovdje vam predstavljamo naše ideje za obradu trupaca.

Visoka gredica iz samogradnje

Visoka gredica iz samogradnje

Ovakav rasadnik ima široko područje primjene: prikladan je za uzgoj salata, povrća ili začinskog bilja. Naše uputstvo pomoći će vam pri konstrukciji dugovječnog i stabilnog rasadnika. Ovdje ćete također pronaći par savjeta za uspješan uzgoj željenog bilja u rasadniku. Projekt za pravog, dobro opremljenog kućnog majstora.

Sami izradite švedske baklje

Sami izradite švedske baklje

Švedska vatra je ugodan dodatak našim vrtlarskim aktivnostima: kako zimi kada se družimo uz kuhano vino, tako i ljeti uz roštilj s društvom u vrtu. Domaće drvene baklje mogu se brzo koristiti. Objasnit ćemo vam što pri paljenju švedske vatre treba uzeti u obzir. Jednostavne za izradu, bez puno truda.

Izrada uskršnjeg zeca

Izrada uskršnjeg zeca

Ako tražite inspiraciju kako zadržati djecu zauzetom i zabavljenom tokom uskršnjih praznika, imamo savršeni projekt koji će cijelu obitelj izvesti u vrt za malo uradi sam aktivnosti.

Samostalna izrada srca od drveta

Samostalna izrada srca od drveta

Za postavljanje na okućnici ili kao poklon: ovo se srce pokazuje pravim adutom. U uputi koja ovdje slijedi jasno ćemo vam, korak po korak, predstaviti postupak izrade ovog ukrasa. Idealno za početnike!

Pribor