Visokotlačni perači

10 proizvoda
od proizvoda

STIHL VISOKOTLAČNI PERAČI ZA TVRDOKORNE PRLJAVŠTINE

Bez obzira da li koristite visokotlačne perače za čišćenje okućnice, pranje osobnog vozila ili za čišćenje većih površina - ukoliko želite učinkovito ukloniti tvrdokornu prljavštinu STIHL visokotlačni perači uvijek su dobar izbor.

DOBRO PROMIŠLJENA IZVEDBA, ERGONOMSKI I SVESTRAN

STIHL linija perača podijeljena je u tri kategorije:

  • Kompaktna klasa koja je idealna za privatne korisnike s naprednijim zahtjevima na kvalitetu
  • Srednja klasa koja je pogodna za vrtlare, pejzažne arhitekte, radionice i komunalna poduzeća
  • Profesionalna klasa za poslovne korisnike s ekstremnim zahtjevima čišćenja

Snaga pojedinih modela varira između 1,7 do 6,5 kW. Radni tlak može biti u rasponu od minimalno 10 do 100 bara i maksimalno od 35 do 220 bara. Maksimalni protok vode u litrima na sat je 440 litara kod najmanjeg ili 1130 litara kod najvećeg modela STIHL perača u ponudi.

Izvedba STIHL visokotlačnih perača omogućava vam praktičnost i učinkovitost u obavljanju poslova. Iako se modeli razlikuju prema težini i snazi, imaju ove zajedničke funkcije:

  • robusnu glavu pumpe izrađenu od aluminija ili mesinga (kod modela RE 150)
  • integriranu spojku za sapnice (mogu se mijenjati bez alata)
  • integrirani spremnik za dodatnu opremu za što praktičniji rad
  • Anti-Drill sistem koji sprječava uvijanje crijeva
  • tihi, snažan indukcijski motor

Modeli s oznakom PLUS dolaze s integriranim kolutom koji olakšava namotavanje i odmotavanje crijeva. Modeli s oznakom CONTROL imaju funkciju podešavanja tlaka pritiskom na tipku i LED prikaz stanja tlaka izravno na pištolju.

VISOKOTLAČNI PERAČI KOMPAKTNE KLASE

Kada vremenske prilike dovedu do tvrdokorne prljavštine na okućnici i u vrtu, vrijeme je da preuzmete stvari u svoje ruke. Sa STIHL visokotlačnim peračima koji su jednostavni za korištenje, možete jednostavno očistiti jako zaprljane pločice, očistiti vrtni namještaj i vozilo. Praktične funkcije učinit će vaš posao čišćenja još udobnijim. Pored toga, visokotlačne perače kompaktne klase možete jednostavno transportirati i skladištiti.

VISOKOTLAČNI PERAČI SREDNJE KLASE

Posjedujete kuću i okućnicu i trebate visokotlačni perač koji će vam pomoći kod čišćenja? Na velikim parcelama ili pri komercijalnoj primjeni u radionicama ili hotelskim kompleksima, na kraju radnog dana sve ćete uspješno očistiti sa STIHL visokotlačnim peračem srednje klase. Ovi višenamjenski uređaji oduševljavaju velikim dometom i pritiskom vode. Ukoliko vam nije potrebna puna snaga, možete jednostavno smanjiti radni tlak. Time štedite vodu i štitite osjetljive površine. Zahvaljujući integriranom manometru uvijek možete pratiti stanje radnog tlaka. Pomoću sistema za doziranje sredstava za čišćenje možete precizno pomiješati točnu količinu proizvoda za čišćenje koja vam je trenutno potrebna.

VISOKOTLAČNI PERAČI ZA PROFESIONALCE

Naši visokotlačni čistači profesionalne klase nude vam najbolju ergonomiju i sveobuhvatnu opremu, zajedno s maksimalnim učinkom i dugotrajnošću. Učinkovita pumpa osiguravaju dovoljan pritisak vode u svakom trenutku, tako da ste spremni za čak i najteže zadatke čišćenja u poljoprivredi, općinama, komunalnim poduzećima ili u građevinskoj industriji. Možete regulirati tlak i količinu vode izravno na pištolju za i tako jednostavno prilagoditi učinak prskanja odgovarajućim okolnostima. Zahvaljujući posebno dugotrajnim motorima i pumpnim jedinicama koji zahtijevaju malo održavanja, s visokotlačnim čistačima profesionalne klase možete bez ikakvih problema svakodnevno čistiti i najzahtjevnije zadatke.

STIHL SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE & PRAKTIČNI PRIBOR

U slučaju posebno tvrdokorne nečistoće, čišćenje čistom vodom i visokim pritiskom ponekad nije dovoljno. Tada je vrijeme da svoj visokotlačni perač na hladnu vodu napunite STIHL proizvodima za čišćenje i njegu. Od univerzalnih do specijalnih sredstava za čišćenje, STIHL vam nudi učinkovito sredstvo za sve vrste površina. Dobro je znati: STIHL proizvodi za čišćenje su lako razgradivi i štite sam uređaj. Uz široku paletu pribora, možete nadograditi svoje uređaje i osigurati još širi raspon primjene. Ako je potrebno, dopunite svoj uređaj za čišćenje četkom za pranje, setom za pranje vozila, usisnim setom, setom za mokro pjeskarenje, i ostalim priborom iz STIHL ponude.

Pribor