Trimeri, motorne kose i motorni čistači

45 proizvoda
od proizvoda

STIHL KVALITETA ZA ČISTE RUBOVE TRAVNJAKA I PROTIV DIVLJEG RASLINJA

Kada divlje raslinje ili neposlušni rubovi travnjaka kvare ukupan dojam, STIHL trimeri za travu i motorne kose pomoći će vam da sve brzo i pouzdano dovedete u red.

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEĐU STIHL TRIMERA ZA TRAVU, MOTORNIH KOSA I MOTORNIH ČISTAČA

Trimeri za travnjak, motorne kose i motorni čistači rade na vrlo sličan način: motor preko osovine pokreće brzo rotirajući alat koji kosi travu, grmlje i tvrdo šipražje. Razlike su uglavnom u performansama uređaja, tako da se za svaku primjenu može pronaći odgovarajući model.

OD TRIMANJA TRAVE DO ČIŠĆENJA ŠIPRAŽJA

S našim trimerima za travu, motornim kosama i motornim čistačima ne samo da možete kositi travu oko kuće, već i učinkovito zaustaviti divlji rast u profesionalnoj njezi krajolika i šuma.

Trimeri za travu idealni su za male zelene površine – pomoću njih možete pouzdano pokositi sve rubove travnjaka u svom vrtu do kojih je teško doći kosilicom. Mali, ali unatoč tome iznimno snažni uređaji oduševljavaju i svojom posebno malom težinom. Tražite li nešto za opsežnije i zahtjevnije zadatke? Tada preporučamo korištenje snažnije STIHL motorne kose. Zahvaljujući STIHL 2-MIX ili STIHL 4-MIX motoru i visokoj učinkovitosti rezanja, ove strojeve možete bez ikakvih problema koristiti za košnju velikih površina. Snažni profesionalni uređaji također su dizajnirani kao leđno nosive motorne kose, tako da ih možete lako nositi i izvoditi radove na teškom terenu.

STIHL motorni čistači pravi su paketi snage među motornim kosama i prvi izbor za sve profesionalne korisnike. S ovim iznimno snažnim uređajima uvijek možete dobro rezati noževima za gustiš ili listovima kružne pile, čak i u gustom šipražju u održavanju krajolika i šuma. Svojom dobro promišljenom ergonomijom STIHL motorni čistači osiguravaju ugodno radno okruženje čak i nakon višesatnog rada. Na taj način se u izvrsnoj izradi spajaju robusnost, performanse i jednostavnost korištenja.

BENZINSKI, AKUMULATORSKI ILI ELEKTRIČNI TRIMERI?

STIHL benzinske motorne kose dostupne su u različitim izvedbama i za vrlo različite primjene i područja. Počevši od početnih uređaja za košnju malih zelenih površina, preko motornih kosilica za korištenje oko kuće i vrta, do posebno snažnih i leđno nosivih motornih kosa za održavanje livada i krajolika. Ukratko: STIHL benzinske motorne kose mogu učiniti gotovo sve, od košnje malih zelenih površina  do rezanja tvrdog šipražja i grmlja.

Lagane i jednostavne za korištenje akumulatorske motorne kose idealne su za čišćenje u područjima osjetljivim na buku u blizini kuća. Mješavina snažnih performansi motora, niske razine buke i jednostavnog rukovanja također čini akumulatorske motorne kose dobrodošlim pomoćnikom za hobi i profesionalne vrtlare.

Električni trimeri za travnjak prikladni su za radove šišanja i čišćenja poput neželjenog raslinja oko kamenja, biljaka ili posuda za cvijeće, kao i na rubovima travnjaka.

PRIBOR ZA TRIMERE I MOTORNE KOSE

Za sve STIHL motorne kose dostupan je i odgovarajući pribor. Počevši od raznih glava za košnju, najlonskih niti, noževa i listova kružne pile, do remena za nošenje i svega što je potrebno za održavanje i oštrenje reznog alata. Bilo da se radi o akumulatorskoj motornoj kosi, električnom trimeru za travu ili benzinskoj motornoj kosi: odgovarajući alat i sav pribor za trimere i motorne kose možete potražiti kod STIHL ovlaštenog trgovca.

Pribor