Uradi sam

Slika za kategoriju Samostalna izrada namještaja od drveta

Samostalna izrada namještaja od drveta

Namještaj vlastite izrade velika je ušteda u novcu, a i upečatljivog je izgleda, bez obzira radi li se o vrtnoj svjetiljci, vrtnoj klupi ili o pješčaniku za igru najmlađima - koristiti ćete ih još i radije, znajući da ste ih izradili sami. U člancima koji slijede dobiti ćete detaljne upute o tome Kako uz pomoć naših motornih pila izraditi ljupke i upotrebljive komade namještaja i sličnih dekorativnih elemenata od drveta.

Slika za kategoriju Vrtni ukrasi od drveta

Vrtni ukrasi od drveta

Bilo da se radi o ukrasnim elementima za uljepšavanje životnog prostora ili o komadima namještaja s konkretnom uporabnom funkcijom - ove elemente od drveta možete izraditi i sami! U našem naputku korak-po-korak pronaći ćete detaljne upute kako ih izraditi.

Slika za kategoriju Dekoracije za dom

Dekoracije za dom

Elegantan kućni dekor ne mora biti ni skup, niti nedostupan. Za projekte Uradi sam mašti nema granica te od nabavljenog materijala možete vlastitim rukama vrlo jednostavno izraditi dekoraciju za svoj dom. Inspiraciju potražite u našim savjetima i napravite dekoraciju koja će odgovarati vašem dizajnu interijera.

Slika za kategoriju Vrt kao dom malih životinja

Vrt kao dom malih životinja

Niste jedini koji uživate u vašem vrtu - tu su još i ptice, pčele i ježići, koji vašu okućnicu doživljavaju kao svoj dom. S našim uputama lako ćete izrraditi skloništa za ježeve, kućice za ptice i skloništa za insekte, i time učiniti svoj vrt još gostoljubivijom sredinom za vaše male susjede.

VAŠA SIGURNOST NAS OBVEZUJE: ZAŠTITNA OPREMA

Rad sa snažnim motornim uređajima veseli i čini da prerastete Sami sebe i svoje mogućnosti. Pod tim okolnostima dobro bi bilo da ste adekvatno opremljeni zaštitnom opremom i odjećom. Ovu biste opremu trebali redovito i savjesno nositi. 

Tu spadaju primjerice zaštitna kaciga, hlače sa žaštitom od zasijecanja, zaštitne čizme i mnogo drugog. Detalje o zaštitnoj opremi prikladnoj korištenju pojedinog artikla naći ćete u uputstvima za korištenje pojedinog produkta. Važno je da se već Prije prve primjene vašeg uređaja upoznate sa svim pojedinostima o korištenju i osobnoj zaštiti potrebnoj za sigurnu uporabu uređaja. Vaš ovlašteni STIHL trgovac pomoći će vam i omogućiti da bez žurbe isprobate svaki model i željenu veličinu STIHL zaštitne odjeće i opreme. Imajte na umu kako zaštitna odjeća i oprema nikako ne nadomještaju i ne zamjenjuju vještinu i kompetentnost utreniranog profesionalnog korisnika.


Pribor