Savjeti za njegu vrta i okućnice

Slika za kategoriju Njega travnjaka

Njega travnjaka

Bilo da je proljeće, ljeto, jesen ili zima - u vrtu se uvijek može nešto raditi. Posebnu pažnju posvetite njezi travnjaka. Otkrijte sve što vam je potrebno za pravilnu njegu, opremi koja vam je potrebna, kao i korisne savjete za zdravi rast vašeg travnjaka.

Slika za kategoriju Njega živice

Njega živice

Učinite vrt svojom privatnom oazom i okružite ga veličanstvenom živicom. U našem savjetniku na temu “Njega živice” pronaći ćete sve važne informacije o pravilnom rezu, najvažnijim alatima i svakodnevnoj njezi vaše vrtne živice.

Slika za kategoriju Njega stabala

Njega stabala

Do zdravih stabala i bogate berbe: Pravilnom njegom možete osigurati zdrav rast stabala u vašem vrtu. U našim savjetima ćete saznati koji će vam alati pomoći u održavanju i njezi te na koje posebne značajke valja obratiti pozornost prilikom orezivanja voćaka

Slika za kategoriju Planiranje vrta

Planiranje vrta

Stvaranje vrta zahtijeva pažljivo planiranje. Različiti tipovi vrtova i različite vrste biljaka u svako godišnje doba imaju različite potrebe. U našim savjetima saznajte o čemu trebaju voditi računa hobi vrtlari, a o čemu oni koji to tek žele postati.

Slika za kategoriju Zbrinjavanje vrtnog otpada

Zbrinjavanje vrtnog otpada

Svatko tko pridaje važnost lijepom izgledu vrta, mora se nositi s uobičajenim vrtnim otpadom. Bez obzira je li riječ o lišću, granama ili drugim biljnim ostacima: uživajte u svom vrtu i pustite da vaša sječkalica obavlja težak posao.

Pribor