Robotske kosilice - savjeti

S ovim preporukama i savjetima lako ćete postaviti željeni plan košnje, održavati i čistiti robotsku kosilicu, kao i pripremiti ju za zimsku stanku. iMOW® VAŠ OKRETNI VRTNI POMAGAČ 


iMOW® robotske kosilice su raznolike i svestrane kao i travnjaci njihovih vlasnika. Robotske kosilice mogu mnogo toga: znaju kada pada kiša. Svoj plan košnje izračunavaju samostalno i vaš  travnjak kose potpuno automatski. Za vas smo sastavili nekoliko preporuka i vrijednih savjeta kako biste se još dugo radovali svom vrnom pomagaču. I mow® robotska kosilice: instalacija

I mow® robotska kosilice: instalacija

STIHL ovlašteni trgovac preuzima cijeli posao oko instalacije iMOW® robotskih kosilica. On je vaš pouzdani partner za prvu instalaciju i sva pitanja koja se odnose na iMOW® robotske kosilice.

Vrijeme košnje s robotskom kosilicom

Vrijeme košnje s robotskom kosilicom

Kada će iMOW® krenuti s radom ovisi o njegovom aktivnom vremenskom okviru košnje. To vrijeme robot sam inteligentno izračunava, a ako trebate izvršiti prilagodbe, možete to učiniti ručno. Zahvaljujući senzoru za kišu, svi modeli znaju prepoznati kada pada kiša, kako bi osigurali čisti rez.

Čišćenje robotske kosilice

Čišćenje robotske kosilice

Redovito održavanje i čišćenje iMOW® robotske kosilice jamči dugi vijek i punu funkcionalnost uređaja. Čišćenje robotske kosilice ne zahtijeva puno truda i vremena i trebalo bi se uraditi jednom tjedno. Sve preporuke i trikove za čišćenje vaše robotske kosilice naći ćete u daljnem tekstu.

Održavanje robotske kosilice za dugi radni vijek

Održavanje robotske kosilice za dugi radni vijek

IMOW® kosi sasvim neovisno i automatski. Redoviti radovi na održavanju, poput redovnog pregleda funkcionalnosti kosilice, pomažu joj da ostane još dugo u svojoj punoj formi. Preporuka je da ispravnost noževa za košnju provjeravate na tjednoj bazi. Jednom godišnje napravite redoviti pregled kod svog STIHL ovlaštenog trgovca ili servisera.

Skladištenje robotske kosilice tijekom zime

Skladištenje robotske kosilice tijekom zime

Tijekom zimske sezone ne smijete ostavljati iMOW® kosilicu u stanici za punjenje, robotsku kosilicu potrebno je skladištiti u suhom, čistom i zatvorenom prostoru. Donosimo vam detaljni pregled svih koraka za pravilno zimsko skladištenje robotskih kosilica.

Pribor