Tehnologija rada i održavanja uređaja

DOBAR RAD JE SIGURAN RAD

Sigurnost i funkcionalnost uređaja važni su za svaki projekt. Ovdje ćete pronaći savjete koji ćevampomoći da radite profesionalno s bilo kojim uređajem.
Slika za kategoriju Održavanje Akumulatorskih uređaja

Održavanje Akumulatorskih uređaja

Bilo da se radi o škarama za živicu, motornoj pili ili robotskoj kosilici - sve više STIHL uređaja radi pomoću praktičnih litij-ionskih baterija. Ovdje možete saznati kakve prednosti imaju uređaji s litij-ionskim baterijama i zašto ne morate brinuti o memorijskom efektu.

Slika za kategoriju Motorne pile - savjeti

Motorne pile - savjeti

Za vas imamo savjete koji će vam olakšati rukovanje s motornom pilom. Saznat ćete kako održavati motornu pilu te kako oštriti i zategnuti lanac. Pronaći ćete i savjete o zaštitnoj opremi, pravilnoj mješavini za motorne pile te piljenju drva za ogrjev.

Slika za kategoriju Motorne kose - savjeti

Motorne kose - savjeti

Uz odgovarajuću zaštitnu opremu i pravilnu mješavinu, za besprijekoran rad vaše motorne kose važnu ulogu ima održavanje, zaštita na radu kao i zamjena reznog alata. Za vas smo pripremili i savjete o pravilnom pokretanju motorne kose, njenom skladištenju, ali i nekoliko savjeta o pravilnoj košnji.

Slika za kategoriju Kosilice za travu - savjeti

Kosilice za travu - savjeti

U našim ćete savjetima pronaći kako vašu kosilicu pripremiti za zimovanje i kako vašu traktorsku kosilicu učiniti važnim pomagačem u zimi, ako na nju dogradite ralicu za snijeg. Objasnit ćemo vam kako i kada oštriti nož kosilice.

Slika za kategoriju Škare za živicu - savjeti

Škare za živicu - savjeti

Pomoću škara za živicu, vašu živu ogradu moći ćete brzo i profesionalno dovesti u formu. Kako bi vam vaše škare za živicu dobro služile još dugo vremena, važno je njihovo redovito čišćenje i održavanje. Pročitajte i savjete kako oštriti nož na škarama za živicu, ukoliko to želite učiniti sami.

Slika za kategoriju Robotske kosilice - savjeti

Robotske kosilice - savjeti

Ukoliko imate veliki travnjak, a nedostaje vam slobodnog vremena, prepustite njegu vašeg travnjaka robotskoj kosilici. Ovdje ćete pronaći informacije vezane uz instalaciju robotske kosilice. Osim toga, za vas imamo praktične savjete kako očistiti i održavati robotsku kosilicu te kako je pripremiti za zimovanje.

Slika za kategoriju Sigurnost i zaštita na radu

Sigurnost i zaštita na radu

STIHL pridaje veliku važnost zaštiti na radu. Kao proizvođač najprodavanije marke motornih pila u svijetu, STIHL u ponudi ima širok asortiman odgovarajuće opreme kao i osobne zaštitne odjeće. Ovdje možete saznati više o zaštitnoj opremi i odjeći za zaštitu od presijecanja, kao i druge informacije koje će vaš rad učiniti sigurnijim.


Pribor