Robotske kosilice

FilterIcon Filteri

Prikladno za travnjake
Maksimalni nagib
10 proizvoda
od proizvoda

STIHL iMOW®: NEKA SE VAŠ TRAVNJAK KOSI AUTOMATSKI

Zamislite da nikada više ne morate sami kositi travnjak! Robotska kosilica STIHL iMOW® može to činiti umjesto vas. Opustite se i uživajte u dobro održavanom travnjaku dok moderna tehnologija obavlja posao.

UŠTEDITE VRIJEME ZA NJEGU TRAVNJAKA SA STIHL ROBOTSKOM KOSILICOM

Srce svakog vrta je travnjak, ali njega zahtijeva puno vremena. S robotskom kosilicom iMOW® možete koristiti svoje vrijeme na drugi način. Inteligentni vrtni pomoćnici kose neovisno, pouzdano izbjegavaju prepreke i lako savladavaju nagibe do 55 % ovisno o modelu. Zahvaljujući pogonu na bateriju, možete održavati svoj travnjak na ekološki prihvatljiv način i tiho da ne ometate susjede.

Ovisno o vašim potrebama, STIHL asortiman uključuje modele za male i velike travnate površine do 5000 m2. Naši uređaji kose do 150 minuta odjednom, a zatim se automatski vraćaju na stanicu za punjenjeZahvaljujući inteligentnom sustavu punjenja, kosilice same odlučuju je li potrebno brže ekspresno punjenje za sljedeću operaciju košnje ili ne. Nakon što je baterija dovoljno napunjena, robotska kosilica nastavlja kositi gdje je stala. 

Sve iMOW® robotske kosilice su i kosilice za malčiranje, što znači da trava koju kosite ostaje na travnjaku kao prirodno gnojivo. Vaš travnjak će biti uvijek njegovan, bez obzira na vaše prisustvo.

PAMETAN VRT SA ROBOTSKOM KOSILICOM

Nije li lijepo gledati kako je brigu za vaš travnjak preuzeo netko drugi? Kako biste uvijek imali kontrolu nad svojim iMOW®, uz uklonjivu upravljačku konzolu, možete koristiti aplikaciju MY iMOW®. To znači da možete upravljati svojom robotskom kosilicom dok ste u pokretu ili odmarate. Pomoću aplikacije možete odrediti vrijeme košnje, pogledati podatke o učinku, izraditi plan košnje na temelju vremenskog izvješća ili upotrijebiti integrirani senzor za kišu kako biste odredili količinu oborina po kojoj iMOW® prestaje kositi. 

Međutim, ne morate nužno uzeti u obzir vjetar i vremenske prilike kada njome upravljate, jer integrirani senzori osiguravaju da se vaša robotska kosilica vrati na stanicu za punjenje kada pada kiša. Također, krov za zaštitu štiti robotsku kosilicu od jakog sunca, kiše i prljavštine.  

Robotske kosilice dobro su osmišljene kada je riječ o sigurnosti i zaštiti od krađe: ako se iMOW® podigne, nož se automatski zaustavlja. Možete i šifrirati uređaj pomoću PIN koda. U slučaju gubitka pomoći će vam i integrirano GPS praćenje pomoću kojeg možete odrediti točnu lokaciju uređaja u aplikaciji MY iMOW®. 

SAVJETI ZA INSTALIRANJE VAŠE iMOW® ROBOTSKE KOSILICE

Za ugradnju robotske kosilice potreban vam je set za ugradnju. Kompleti za ugradnju razlikuju se po veličini površine koju će robotska kosilica kositi. Cjelokupni pribor za robotske kosilice možete pronaći na našoj stranici. Cjelokupan asortiman robotskih kosilica moguće je kupiti kod STIHL ovlaštenih trgovaca

Pribor