iMOW® 5 ROBOTSKA KOSILCA
Robotske kosilice

iMOW® 5 ROBOTSKA KOSILCA

Novo
  • Robotska kosilica za površine do 1.500 m2 i nagibe do 40%
  • Precizan sustav košnje sa tri okretna iznimno oštra noža
  • Varijabilna visina rezanja zahvaljujući više stupanjskom električnom podešavanju
Maksimalna površina travnjaka m2
do 1.500 m²
Maksimalni nagib terena
45 %
Kapacitet baterije Wh
83
1.899,00 € Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Proizvod je moguće kupiti kod STIHL ovlaštenih trgovaca.
Pronađi trgovca

iMOW®5 EVO: ZA PRAKTIČNU I POTPUNO AUTOMATSKU NJEGU TRAVNJAKA

iMOW® 5 EVO je dio najnovije generacije robotskih kosilica iMOW® s kojom možete potpuno automatski održavati travnjake srednje veličine. iMOW® pokreće snažna litij-ionska baterija visokih performansi, a zahvaljujući Disc-Cut sustavu košnje s tri okretna noža i uz veliku brzinu oštrica postiže se precizan rez u kraćem aktivnom vremenu košnje u usporedbi s modelom STIHL iMOW® 5.

S robotskom kosilicom možete istovremeno kositi i malčirati. Pri tome se trava usitnjava na način da se može neposredno nakon košnje koristiti kao prirodno gnojivo za travnjak. Zahvaljujući pouzdanoj vožnji ovaj model potpuno automatski kosi travnjake površine do 1.500 m² s maksimalnim nagibom terena do 40 %. Set za nadogradnju omogućuje vašoj robotskoj kosilici iMOW® 5 EVO košnju i na nagibima do 55%.

Ultrazvučni senzori i kontrolirana brzina omogućuju lagano približavanje prepreka, tako da se trava kosi u neposrednoj blizini objekta, a STIHL iMOW® 5 EVO automatski mijenja smjer nakon kontakta s preprekom. Inteligentni manevri prilikom okretanja, omogućuju košnju na uskim mjestima. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno upravljanje putem nekoliko tipki. Dodatno, intuitivno upravljanje podržano je i govornim upravljanjem. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. Vašom iMOW® 5 EVO robotskom kosilicom možete upravljati putem Bluetooth® ili WiFi mreže pomoću MY iMOW® aplikacije. Modelima EVO možete jednostavno pristupiti i putem mobilne mreže. Također, moguće je otkriti krađu putem alarma i odrediti trenutnu lokaciju vaše robotske kosilice. Dodatno, putem aplikacije možete individualno postaviti visinu košnje na nekoliko razina. U planu košnje definirate željene vremenske okvire za tjedne planove košnje u kojima će vaša robotska kosilica samostalno kositi. Po potrebi možete ručno pokrenuti svoju robotsku kosilicu. Pomoću senzora za kišu možete individualno odrediti želite li da vaša robotska kosilica iMOW® nastavi kositi po kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Stanica za punjenje služi kao baza i istovremeno za punjenje robotske kosilice.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice ovisno o veličini travnjaka i vrta. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, mora se osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj. 

  • Precizan sustav košnje s 3 okretna iznimno oštra noža
  • Za travnjake veličine do 1.500 m2 i nagibe do 45%
  • Višestupanjsko električno podešavanje visine rezanja
  • Praktičan rad putem aplikacije MY iMOW®
  • Samostalna obrada plana košnje uz stalan pristup aplikaciji MY iMOW® putem mobilne mreže
  • Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj

Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Maksimalna površina travnjaka m2 do 1.500 m²
Maksimalni nagib terena 45 %
Kapacitet baterije Wh 83
Širina košnje 28 cm
Visina košnje 20-60 mm
Tehnologija ćelija baterije Litij-ionski
Težina uređaja 15 kg
Razina zvučne snage dB(A) 61 dB(A)
Razina zvučnog tlaka dB (A) 48 dB(A)
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 80 % 55 min
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 100 % 65 min
Sustav baterije AAI
Povezivost iMOW® WiFi, Bluetooth, mobilni
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA UPORABU

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.