iMOW® 6 EVO ROBOTSKA KOSILICA
Robotske kosilice

iMOW® 6 EVO ROBOTSKA KOSILICA

Novo
  • Robotska kosilica za površine do 3.000 m2 i nagibe do 45% (55%)
  • Precizan sustav košnje sa tri okretna iznimno oštra noža
  • Varijabilna visina reza zahvaljujući višestupanjskom elektroničkom podešavanju
Maksimalna površina travnjaka m2
do 3.000 m²
Maksimalni nagib terena
45 %
Kapacitet baterije Wh
180
3.199,00 € Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Proizvod je moguće kupiti kod STIHL ovlaštenih trgovaca.
Pronađi trgovca

iMOW®6 EVO: ZA PAMETNU I POTPUNO AUTOMATSKU NJEGU TRAVNJAKA NA VELIKIM POVRŠINAMA

Za potpuno automatsku košnju velikih travnatih površina ovaj model STIHL iMOW® robotske kosilice sa snažnom litij-ionskom baterijom je odličan izbor. Ona preuzima njegu travnjaka potpuno automatski i samostalno. S Disc-Cut sistemom košnje s tri okretna noža možete postići čisti rez zahvaljujući velikoj brzini noževa.

Učinkovito i samostalno kosi travnjake površine do 3.000 m² i može bez problema savladati nagibe terena do 45%. Istovremeno kosi i malčira travu gdje se trava usitnjava prilikom košnje kako bi se mogla koristiti kao prirodno gnojivo za travnjak. Na primjer, kod košnje uzbrdo, STIHL iMOW® 6 EVO pokazuje svoju pravu snagu. Sa setom za nadogradnju moguće je savladati i nagibe čak i do 55%. Ultrazvučni senzori i kontrolirana brzina omogućuju lagano izbjegavanje prepreka, tako da se trava kosi u neposrednoj blizini objekta, a STIHL iMOW® 6 EVO automatski mijenja smjer nakon kontakta s preprekom. Inteligentni manevri prilikom okretanja, omogućuju košnju na uskim mjestima. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno upravljanje putem nekoliko tipki. Dodatno, intuitivno upravljanje podržano je i glasovnim izlazom. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. Vašom iMOW® 6 EVO robotskom kosilicom možete upravljati putem Bluetooth® ili WiFi mreže pomoću MY iMOW® aplikacije.

Uz pomoć mobilnog modula moguće je locirati krađu putem alarma i odrediti trenutnu lokaciju vaše robotske kosilice. Dodatno, putem aplikacije možete individualno postaviti visinu košnje na nekoliko razina. U planu košnje definirate željene vremenske okvire za tjedne planove košnje. Po potrebi možete ručno pokrenuti svoju robotsku kosilicu. Pomoću senzora za kišu možete individualno postaviti želite li dopustiti iMOW® robotskoj kosilici da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Stanica za punjenje služi kao baza i istovremeno za punjenje robotske kosilice.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice ovisno o veličini travnjaka i vrta. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj. 

  • Robotska kosilica za travnjake do 3.000 m² i nagibe do 45 % (55%)
  • Precizan sustav košnje s 3 slobodno njišuća noža
  • Varijabilna visina rezanja zahvaljujući elektroničkom podešavanju visine reza
  • Samostalna obrada plana košnje
  • Jednostavno upravljanje putem MY iMOW® aplikacije uz stalan pristup putem mobilne mreže
  • Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj

Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Maksimalna površina travnjaka m2 do 3.000 m²
Maksimalni nagib terena 45 %
Kapacitet baterije Wh 180
Širina košnje 28 cm
Visina košnje 20-60 mm
Tehnologija ćelija baterije Litij-ionski
Težina uređaja 15 kg
Razina zvučne snage dB(A) 61 dB(A)
Razina zvučnog tlaka dB (A) 48 dB(A)
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 80 % 135 min
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 100 % 150 min
Sustav baterije AAI
Povezivost iMOW® WiFi, Bluetooth, mobilni
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA UPORABU

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.