SERVIS ¡MOW® ROBOTSKE KOSILICE

INSTALACIJA

Ukoliko ste se odlučili za iMOW® robotsku kosilicu, možete se udobno namjestiti i opustiti. Jer ako želite, vaš STIHL ovlašteni trgovac preuzet će cijeli posao oko instalacije uređaja – on je vaš pouzdani partner za prvu instalaciju i sva pitanja koja se odnose na iMOW® robotske kosilice. Od samog početka tako ćete imati kompetentno savjetovanje.

U samo tri jednostavna koraka, bez prepreka do prekrasno njegovanog travnjaka

KOMPETENTNO SAVJETOVANJE

Svi naši STIHL specijalizirani trgovci i serviseri redovito sudjeluju na STIHL školovanjima. Time se osigurava da na licu mjesta dobijete najbolje savjete, a vaši STIHL uređaji profesionalan popravak i održavanje. Osim toga, Vaš ovlašteni STIHL trgovac dat će vam savjete i preporuke za sigurnu i pravilnu upotrebu vaših uređaja.

STIHL ovlašteni trgovac će izraditi plan instalacije.

STIHL ovlašteni trgovac će postaviti graničnu žicu.

STIHL specijalizirani trgovac će zajedno sa vama programirati dinamički plan košnje i postaviti robotsku kosilicu za nesmetan rad.

PODRŠKA VAŠEG KVALIFICIRANOG IMOW® OVLAŠTENOG TRGOVCA

Kod vašeg STIHL ovlaštenog trgovca, Vi i vaša iMOW® robotska kosilica biti ćete u najboljim rukama. Ukoliko želite, pored instalacije iMOW® robotske kosilice u vašem vrtu, STIHL ovlašteni trgovac može vam ponuditi i druge usluge:

ODRŽAVANJE I KONTROLNI PREGLED

Vaš STIHL ovlašteni trgovac pobrinut će se za godišnje održavanje i kontrolni pregled vaše iMOW® robotske kosilice, ukoliko to želite. Provjerit će funkcionalnost iMOW® robotske kosilice i učitati najnoviji softver na uređaj.

ČIŠĆENJE I SKLADIŠTENJE ZIMI

Vaš iMOW® uređaj treba redovito dubinsko čišćenje. STIHL ovlašteni trgovac rado će to učiniti umjesto vas. Pri tom će se kućište, kosište i kontakti za punjenje profesionalno očistiti i provjeriti. Kod kuće nemate prikladno mjesto za skladištenje tijekom zime? U tom sučaju pohranite vašu iMOW® robotsku kosilicu kod vašeg STIHL ovlaštenog trgovca, koji će obaviti potrebne pripreme te će osigurati da je stanica za punjenje pravilno pripremljena za zimsku stanku.

KONTROLA I ZAMJENA NOŽA

Nakon svakih 200 radnih sati potrebno je zamijeniti nož iMOW® robotske kosilice. Prepustite zamjenu noža STIHL ovlaštenom serviseru - kvalificirana stručna osoba provjerit će istrošenost i eventualna oštećenja noža. Ukoliko je potreban novi nož, on će ga zamijeniti i ugraditi u robotsku kosilicu.

Pronađite STIHL ovlaštenog trgovca ovdje.

Povezana vijest