iMOW® 7 EVO ROBOTSKA KOSILICA
Robotske kosilice

iMOW® 7 EVO ROBOTSKA KOSILICA

Novo
  • Robotska kosilica za površine do 5.000 m2 i nagibe do 45% (55%)
  • Precizan sustav košnje sa tri okretna iznimno oštra noža
  • Varijabilna visina reza zahvaljujući višestupanjskom elektroničkom podešavanju
Maksimalna površina travnjaka m2
do 5.000 m²
Maksimalni nagib terena
45 %
Kapacitet baterije Wh
259
4.199,00 € Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Proizvod je moguće kupiti kod STIHL ovlaštenih trgovaca.
Pronađi trgovca

iMOW®7 EVO: ZA POTPUNU AUTOMATSKU NJEGU TRAVNJAKA NA VRLO VELIKIM POVRŠINAMA

Za potpuno automatsku i učinkovitu njegu velikih travnjaka sa snažnom litij-ionskom baterijom, Disc-Cut sustav košnje s tri okretna slobodno njišuća noža s velikom brzinom rezanja za čist i precizan rez.  Snaga njezine baterije omogućuje neometano rad na iznimno velikim površinama.

 STIHL iMOW® 7 EVO savladava površine do 5.000 m2 zahvaljujući pouzdanoj vožnji bez problema kosi i na padinama s nagibom terena do 45 %. Ugradnjom dodatnog seta moguća je košnja i na nagibima terena do 55%. Prilikom košnje ova kosilica istovremeno usitnjava travu tako da tako usitnjena trava služi kao prirodno gnojivo za travnjak. Koristeći ultrazvučne senzore i kontroliranu brzinu, preprekama se lagano približava, nakon kontakta s preprekom, kosilica automatski mijenja smjer. Na uskim mjestima, inteligentni manevri okretanja podržavaju učinkovitu košnju. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba, tako da čak i tamo dobivate ravnomjeran rezultat.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno upravljanje putem nekoliko tipki, intuitivno upravljanje dodatno je podržano i glasovnim izlazom. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake na kućištu uređaja, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. Vašom iMOW® 7 EVO robotskom kosilicom možete upravljati putem Bluetooth®, WiFi ili mobilne mreže pomoću MY iMOW® aplikacije. Dodatno, putem aplikacije možete individualno postaviti visinu košnje na nekoliko razina. Uz pomoć mobilnog modula moguće je locirati krađu putem alarma i odrediti trenutnu lokaciju vaše robotske kosilice. U planu košnje definirate željene vremenske okvire za tjedne planove košnje u kojima se iMOW® 7 EVO automatski aktivira. Po potrebi možete ručno pokrenuti svoju robotsku kosilicu. Pomoću senzora za kišu možete individualno postaviti želite li dopustiti iMOW® robotskoj kosilici da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Stanica za punjenje služi kao baza i istovremeno za punjenje robotske kosilice.

 Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice ovisno o veličini travnjaka i vrta. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj.

  • Robotska kosilica za travnjake do 5.000 m² i nagibe do 45 % (55%)
  • Precizan sustav košnje s 3 slobodno njišuća noža
  • Varijabilna visina rezanja zahvaljujući elektroničkom podešavanju visine reza
  • Samostalna obrada plana košnje sa stalnim pristupom iMOW® kosilici putem mobilne mreže
  • Praktičan rad putem aplikacije MY iMOW® 
  • Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj

Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Maksimalna površina travnjaka m2 do 5.000 m²
Maksimalni nagib terena 45 %
Kapacitet baterije Wh 259
Širina košnje 28 cm
Visina košnje 20-60 mm
Tehnologija ćelija baterije Litij-ionski
Težina uređaja 16 kg
Razina zvučne snage dB(A) 61 dB(A)
Razina zvučnog tlaka dB (A) 48 dB(A)
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 80 % 220 min
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 100 % 240 min
Sustav baterije AAI
Povezivost iMOW® WiFi, Bluetooth, mobilni
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA UPORABU

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.