Vrijeme je za pripreme

U kasnu zimu, od siječnja do ožujka, idealno je vrijeme za rezidbu stabala i orezivanje voćaka jer se time povećava rodnost i kvaliteta plodova. Za ove poslove STIHL nudi širok izbor strojeva i alata: od ručnih vinogradarskih i voćarskih škara, vrtne akumulatorske pile >GTA 26, motorne i aku pile za kirurgiju stabala do kresača visokih grana. No, nakon rezidbe posao nije gotov, jer granje valja ukloniti. Sve drvene i biljne ostatke sakupljene nakon orezivanja i čišćenja gredica možete usitniti pomoću STIHL sječkalice, a sasjeckani materijal možete iskoristiti za kompost. Konačno, i tlo je potrebno dobro pripremiti za sadnju novih usjeva. Obradu tla obavite bez napora i prepustite ovaj težak posao STIHL kopačicama.

Pronađite odgovarajuće STIHL alate kojima ćete pripremiti vaše nasade za nadolazeću sezonu i osigurati im zdrave i bogate prinose.

IDEALAN PAKET SNAGE ZA POSLOVE REZIDBE

Poslove rezidbe obaviti ćete lako i jednostavno s ovim akumulatorskim majstorom!

STIHL vrtna AKUMULATORSKA PILA GTA 26

MOTORNE PILE I KRESAČI VISOKIH GRANA

ZA NJEGU STABALA

ILI SE JOŠ UVIJEK OSLANJATE NA VAŠU SNAGU S RUČNIM ALATOM!

KADA I KAKO PRAVILNO OREZIVATI GRANE?

Pogledajte kratki video s vrijednim savjetima

VELIKI POSAO NAPRAVITE JEDNOSTAVNIM UZ POMOĆ

STIHL SJEČKALICE

ZA TLO SPREMNO ZA SJETVU BEZ PUNO NAPORA

STIHL KOPAČICE

PRIBOR ZA KOPAČICE

NJEGA STABALA

Imate li stabla voćaka i želite veći prinos plodova, naravno, uz zdrav rast? U našem članku o orezivanju voćaka možete ukratko pronaći sve što biste trebali znati: skraćivanje osnovnih grana na određenu visinu, pravo vrijeme za njegu i ostale korisne savjete.

VIŠE O OREZIVANJU VOĆAKA

STIHL ovlašteni trgovci


Naši specijalizirani trgovci pružit će vam osobno i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za vaše STIHL uređaje.

* Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene u kunama, s uključenim PDV-om. Cijene se temelje na cjeniku za 2022. godinu.