Upozorenje na lažne stranice i piratske proizvode

Ovih se dana na društvenim mrežama Facebook i Instagram pojavljuje veliki broj oglasa i stranica upitnog podrijetla koji nude STIHL proizvode po sumnjivo niskim cijenama. Oglasi ostavljaju dojam da su izravno povezani s tvrtkom STIHL koristeći zaštićene oznake robne marke STIHL, kao i slikovni materijal i internetske adrese vezane uz STIHL. Kupci koji putem ovih lažnih oglasa i stranica naruče STIHL proizvode ne dobivaju originalni STIHL proizvod. STIHL intenzivno istražuje ovaj problem i u kontaktu je s nadležnim tijelima.

VAŽNO! STIHL proizvodi dostupni su samo preko STIHL ovlaštenih trgovaca te putem ovlaštene online trgovine. Na našoj Internet stranici navedene su preporučene maloprodajne cijene STIHL proizvoda. Svako značajno odstupanje od prikazanih cijena može biti razlog za sumnju u originalnost proizvoda.

Upozoravamo da kupnja putem nepouzdanih oglasa i lažnih stranica može dovesti do kupnje neispravnog, krivotvorenog proizvoda, bez potrebne dokumentacije, garancije i mogućnosti povrata. Krivotvoreni uređaji ne ispunjavaju EU norme, posebice propise o sigurnosti i emisiji ispušnih plinova, te mogu dovesti do ozbiljnog rizika od ozljeda za korisnika i treće osobe.

Za pouzdanu i sigurnu kupnju kontaktirajte STIHL ovlaštene trgovce ili posjetite našu službenu web stranicu.