STIHL - Broj 1 u svijetu

STIHL je najprodavanija marka motornih pila na benzinski pogon u cijelom svijetu. Motorne pile STIHL poznate su po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti, te mnogim značajkama koje pružaju optimalne performanse i povećanu udobnost.

PRONAĐITE SAVRŠENU MOTORNU PILU ZA VAS

Bilo da trebate piliti drva za ogrjev, precizno orezivati ili rušiti stabla - tu je odgovarajuća STIHL motorna pila za vas. Istražite svaku kategoriju kako biste pronašli motornu pilu koja će imati snagu i značajke koje su vam potrebne za obavljanje vašeg zadatka.

Motorne pile za privatne korisnike

Uz STIHL motorne pile dobro ste opremljeni za svaki posao koji je potrebno obaviti u vrtu i oko kuće. Kako bi vaš rad bio što učinkovitiji, naše su motorne pile opremljene provjerenom tehnologijom, koja nudi pouzdane performanse uz istovremeno udoban rad.

Motorne pile za poljoprivredu i vrtlarstvo

Ove motorne pile visokih performansi dizajnirane su za rad iz dana u dan. Motorne pile u ovoj kategoriji idealne su za različite namjene, uključujući piljenje ogrjevnog drva, njegu stabala i rezanje građevnog drva.

Motorne pile za šumarstvo

Kada su u pitanju sječa, rezanje grana ili krčenje zemljišta, profesionalci vjeruju u STIHL. Naše profesionalne motorne pile imaju pouzdanost, snagu i performanse potrebne za rješavanje najtežih poslova.

PRVA MOTORNA PILA S MAGNEZIJSKIM KLIPOM

Snažna motorna pila MS 400 C-M prva je motorna pila na svijetu s klipom motora od magnezija. Zahvaljujući ukupnoj konstrukciji kojom se ciljalo na malu masu uređaja postigao se vrlo povoljan omjer snage i mase od ispod 1,45 kg/kW.

Akumulatorske motorne pile

STIHL akumulatorske motorne pile donose snagu koju očekujete od tvrtke STIHL i pravo su rješenje za vas ako želite mobilno, tiho piljenje bez emisije štetnih plinova. Zahvaljujući modernim baterijama od 36 volti možete se osloniti na snažne motore, a tiha i pouzdana izvedba omogućuje korisniku rad gotovo bilo kad i bilo gdje. Aku pile dostupne su u našim AK i AP sustavima.

STIHL Cut kits

Setovi reznih garnitura

Ukoliko nije moguće naoštriti lanac pile tijekom rada ili je potrebno zamijeniti cijelu reznu garnituru, mi nudimo brzo rješenje. STIHL Setovi reznih garnitura su kombinacije dva odgovarajuća lanca pile i jedne vodilice.

Servisni setovi za STIHL uređaje

Servisni setovi sadrže sve potrebne komponente za jednostavno standardno održavanje benzinskih uređaja. Zračni filter, svjećica i filter goriva prilagođeni su vašem uređaju i mogu se zamijeniti u nekoliko jednostavnih koraka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

ODRŽAVANJE LANCA MOTORNE PILE

Za optimalne rezne performanse i dug radni vijek, motorna pila mora se redovito servisirati i održavati. Udaljnjem tekstu pokazat ćemo što sve trebate uzeti u obzir kod održavanje vaše STIHL motorne pile.

ODRŽAVANJE LANCA MOTORNE PILE

Cijene su iskazane u EUR i KN s uključenim PDV-om i preračunate po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 KN. Cijene se temelje na aktualnom cjeniku za 2023. godinu.