Vrijeme je za servis!

Pripremite svoje STIHL strojeve za nadolazeću sezonu i osigurajte im punu STIHL snagu u novoj godini.

Tijekom zime vaši su uređaji sigurno pohranjeni u garaži ili spremištu, gdje čekaju na prvo pokretanje. Ipak, kako bismo osigurali njihov dugotrajan i besprijekoran rad, potrebno ih je redovito servisirati.

U našoj ponudi možete pronaći STIHL servisne setove pomoću kojih sami možete izvršiti jednostavne radove održavanja vašeg uređaja. Servisni setovi sadrže komponente (zračni filter, svjećica i filter goriva) koje su prilagođene vašem stroju i mogu se zamijeniti u nekoliko jednostavnih koraka

Sve servisne setove u našoj ponudi možete pronaći ovdje, a video upute pogledajte na našem YouTube kanalu.

Ipak, preporučamo da redovni godišnji servis vaše kosilice, trimera za travu, motorne pile ili nekog drugog uređaja povjerite ovlaštenom STIHL servisu.

Kako biste izbjegli uobičajene proljetne gužve u servisnim radionama i prizore visoke brzo rastuće trave dok vaša kosilica čeka na svoj red, iskoristite period zimskog mirovanja. Posjetite STIHL ovlašteni servis i na vrijeme pripremite vaše STIHL uređaje za nadolazeću sezonu!

Kratki pregled servisnih usluga koje nudi STIHL ovlašteni servis:

ODRŽAVANJE I POPRAVAK

Ukoliko vam je za vaš STIHL uređaj potrebno održavanje ili popravak, na raspolaganju vam je vaš STIHL ovlašteni servis. Kroz redovito STIHL školovanje, naši ovlašteni serviseri kvalificirani su za kompetentno održavanje i popravke.

PROFESIONALNO OŠTRENJE

Ukoliko je vaš lanac pile, rezni alat ili nož kosilice tup, STIHL ovlašteni serviseri u svojim će kvalificiranim radionicama obaviti profesionalno oštrenje.

KOMPETENTNO SAVJETOVANJE

Svi naši ovlašteni trgovci i serviseri redovito sudjeluju na specijaliziranim STIHL školovanjima te se kontinuirano educiraju za nove tehnologije i proizvode, kako bi se osiguralo da na prodajnim mjestima dobijete kvalificirano savjetovanje, a vaši STIHL uređaji profesionalan popravak i održavanje. Osim toga, Vaš ovlašteni STIHL trgovac dat će vam savjete i preporuke za sigurnu i pravilnu upotrebu vaših uređaja.

ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI I PRIBOR

Ono što odlikuje STIHL motorne uređaje je maksimalna pouzdanost, čak i pod ekstremnim opterećenjima. U slučaju i najmanjeg kvara, ovlašteni STIHL trgovci i servisi nude originalne STIHL rezervne dijelove koji značajno doprinose performansama, sigurnosti i vijeku trajanja vašeg STIHL motornog uređaja.

UPUĆIVANJE U UPORABU, MONTAŽA

Želimo da dugo uživate u vašim STIHL proizvodima. Stoga će vaš STIHL ovlašteni trgovac, ukoliko to želite, pripremiti bilo koji uređaj za prvu uporabu i uputiti vas o neophodnom održavanju proizvoda. Osim toga, dobit ćete korisne i praktične savjete za ekonomičnu uporabu i dug vijek trajanja proizvoda.

SERVIS ¡MOW® ROBOTSKE KOSILICE

ODRŽAVANJE I KONTROLNI PREGLED

Vaš STIHL ovlašteni trgovac pobrinut će se za godišnje održavanje i kontrolni pregled vaše iMOW® robotske kosilice. Provjerit će funkcionalnost iMOW® robotske kosilice i učitati najnoviji softver na uređaj.

ČIŠĆENJE I SKLADIŠTENJE ZIMI

Vaš iMOW® uređaj treba redovito dubinsko čišćenje. STIHL ovlašteni trgovac rado će to učiniti umjesto vas. Pri tom će se kućište, kosište i kontakti za punjenje profesionalno očistiti i provjeriti. Kod kuće nemate prikladno mjesto za skladištenje tijekom zime? U tom slučaju pohranite vašu iMOW® robotsku kosilicu kod vašeg STIHL ovlaštenog trgovca, koji će obaviti potrebne pripreme te će osigurati da je stanica za punjenje pravilno pripremljena za zimsku stanku.

KONTROLA I ZAMJENA NOŽA

Nakon svakih 200 radnih sati potrebno je zamijeniti nož iMOW® robotske kosilice. Prepustite zamjenu noža STIHL ovlaštenom serviseru - kvalificirana stručna osoba provjerit će istrošenost i eventualna oštećenja noža. Ukoliko je potreban novi nož, on će ga zamijeniti i ugraditi u robotsku kosilicu.

Za više savjeta o održavanju i radu sa STIHL uređajima pogledajte naš YouTube kanal.

STIHL OVLAŠTENI TRGOVCI

Naši specijalizirani trgovci pružit će vam osobno i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za vaše STIHL uređaje.

SERVISNA PODRŠKA

Cijene su iskazane u EUR i KN s uključenim PDV-om i preračunate po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 kn. Cijene se temelje na aktualnom cjeniku za 2023. godinu.