STIHL – više od 90 godina na vrhu

U STIHL asortimanu pronaći ćete pravi uređaj koji će vam omogućiti uspješno svladavanje izazova u vašem privatnom vrtu i uređenju okućnice, u održavanju krajolika, poljoprivredi, šumarstvu ili građevinarstvu.

STIHL predstavlja radost rada u prirodi i ovo zadovoljstvo prenosi na svoje proizvode. Osnivač tvrtke Andreas Stihl razvio je svoju prvu motornu pilu davne 1926. godine. Njegov moto „Olakšati ljudima rad s prirodom i u prirodi“ i danas je osnovno načelo tvrtke, koja svoje proizvode dosljedno usklađuje s potrebama krajnjih korisnika.

Od 1971. godine STIHL je po prodaji motornih pila robna marka br. 1. u svijetu. Uspjeh tvrtke STIHL svjedoči prije svega o inovativnoj snazi i znanju koje se prenosi, razvija te nadograđuje generacijama, i utkano je u cijeli lanac vrijednosti. U tehnološkom smislu STIHL proizvode odlikuju brojna inovativna svojstva. Nove tehnologije poput fleksibilnih STIHL baterijskih sustava, laganog pokretanja zahvaljujući M-Tronic tehnologiji ili direktnog ubrizgavanja goriva za optimalne performanse motora, primjeri su koji pokazuju pionirski status tvrtke STIHL na području kvalitete i inovativnosti.

Tijekom više od 90 godina povijesti tvrtke STIHL fokus je uvijek bio na kvaliteti, performansama i udobnosti pri radu za korisnike. Tijekom tog vremena STIHL je od klasičnog proizvođača strojeva prerastao u tržišnog i tehnološkog lidera na području motornih pila i drugih motornih uređaja. No, svo to vrijeme osnovni stav se nikada nije promijenio: STIHL je obiteljska tvrtka, koja svoj kontinuirani razvoj temelji na očuvanju osnovnih vrijednosti, slijedeći načelo da samo usklađivanje s trajnim vrijednostima vodi održivom uspjehu.

STIHL kvalitetu i performanse možete očekivati kako kod motornih pila, motornih kosa i trimera za travu, kosilica za travu, škara za živicu, tako i kod prskalica, visokotlačnih perača, puhača, sječkalica, kopačica, uređaja za bušenje, tresača plodova, uređaja za rezanje betona i ostalih koji nose oznaku robne marke STIHL.

Danas Grupacija STIHL razvija, proizvodi i prodaje svoje proizvode preko 38 vlastitih tvrtki i 120 uvoznika putem više od 45 000 specijaliziranih trgovaca u preko 160 zemalja diljem svijeta.