Unikomerc Uvoz Yt kanal

TS 410

Moderan i lagan 3,2 kW brusni rezač (rezna ploča promjera 300mm)

TS 410.jpg

Kompaktan i robustan brusni parač opremljen inovativnim sustavom predpročišćavanja zraka za hlađenje i sustavom predčišćenja zraka za izradu mješavine Zyklon. Zahvaljujući Zyklon sustavu pročistač zraka zahtijeva neusporedivo rjeđe čišćenje. Zadovoljava standarde o emisijama štetnih ispušnih plinova EPA II i EU II. Precizan sustav vođenja i upravljanja strojem omogućava rad sa znatno manje vibracija. ElastoStart, kompenzator i ventil za dekompresiju u serijskoj su opremi stroja. Zatvarač spremnika goriva ne zatvara pomoću navoja, već pomoću inovativnog "Bajonet" preklopnog nasjeda. Prilagođen za rad iz ruke kao i za rezanje sa vodećih kolica FW 20.

Kataloški broj: 4238 011 2800

Povećaj
Slike

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • TS 410 4238 011 2800 8125,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

TS 410.jpg

Specifikacija

Zapremina cm ³66.7
Snaga kW / KS3,2 / 4,4
Težina kg 1)9.4
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)98
Razina zvučne snage dB (A) 2)109
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 3,9 / 3,9
Promjer rezne ploče mm300
Najveća dubina reza mm100
Ukupna duljina cm67,5

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

TS 410.jpg

Posebne značajke

 • STIHL 2-MIX motorom.jpg
  STIHL 2-MIX motor

  Kod pražnjenja prostora za sagorijevanje u cilindru između sagorenih plinova i novog obroka svježe mješavine u cilindar se ubacuje količina čistog zraka, kojom se istiskuju sagoreni plinovi. Ovaj zračni jastuk znatno smanjuje količinu nesagorenog goriva u ispušnim plinovima. Time se štedi na gorivu, a i čuva se okoliš.

 • Poluautomatski pojas napetosti STIHL.jpg
  STIHL Poluautomatski sustav napinjanja pogonskog remena

  Lako dotezanje pogonskog remena omogućava stalnu napetost remena, a time i dug životni vijek kako remena tako i ovjesa brusne ploče.

 • Opskrba vodom.jpg
  Priključak za vodu

  Standardna izvedba priključka za vodu znatno pojednostavljuje dovod vode za ispiranje i hlađenje.

 • Dugotrajni sustav filter zraka s ciklona prethodnoj odvajanja.jpg
  Dugotrajni sustav filtriranja zraka s Zyklon sustavom predpročišćavanja

  Sustav pročišćavanja zraka s velikim intervalom međučišćenja i s Zyklon sustavom predpročišćavanja omogućavaju odvajanje krupnijih čestica prašine iz usisanog zraka i njihovo izbacivanje iz sustava još prije doticaja s konvencionalnim pročistačem zraka. Ovime se postiže veći interval međučišćenja pročistača, ali i njegov dulji radni vijek.

 • STIHL sustav protiv vibracija.jpg
  STIHL sustav protiv vibracija

  Amortizacijski elementi smanjuju prijenos vibracija stvorenih radom motora na ruke poslužioca. To štedi snagu u rukama pri radu s uređajem bez upotrebe vodećih kolica.

 • Dekompresija
  Dekompresijski ventil

  Dekompresijski ventil omogućava da dio komprimirane smjese iz cilindra bude ispušten, čime se olakšava pokretanje motora. Po startanju ventil se sam zatvara.

 • Zaštita od magnezija.jpg
  Magnezijski štitnik

  Štitnik brusne ploče od lijevane magnezijske slitine, čime se smanjuje masa uređaja. Kut štitnika je podesiv, a usto je i nosač raspršivača tekućine za hlađenje.

 • Ručna pumpa za gorivo (Purger).jpg
  Ručna pumpa za gorivo (Purger)

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Ergonomski dizajn ručke.jpg
  Ergonomski dizajn ručke

  Moderan, ergonomski dizajn omogućuje prihvat uređaja na optimalnim točkama. Okrugla prednja ručka omogućuje udoban rad u svim pozicijama stroja.

 • STIHL ElastoStart.jpg
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 • Vagoni.jpg
  Kolica za vođenje

  S kombinacijom STIHL brusnog parača i kolica za vođenje popravci na cestama obavljaju se brzo, čisto i precizno. Uređaj se pomoću ovih kolica lako prevozi na radnu poziciju, a nudi i mogućnost brze prilagodbe radnom zadatku.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

TS 410.jpg

Pribor

 • Set kotača
  Set kotača

  Set kotača omogućava lakše upravljanje iz ruke, a na ravnoj podlozi.

  Proizvod

  Cijena
  • Set kotača250,00 kn*
 • Kolica za vođenje FW 20
  Kolica za vođenje FW 20

  Kolica za vođenje FW 20 omogućavaju montažu svih STIHL brusnih parača s ciljem lakog i preciznog vođenja u radu. Ova kolica pružaju upravljanje milimetarskom preciznošću i izvođenje dugih rezova u podlozi s minimalnim utroškom snage.

  Proizvod

  Cijena
  • Kolica za vođenje FW 203375,00 kn*
 • Tlačni spremnik rashladne tekućine
  Pokazivač smjera reza

  Pokazivač smjera reza za kolica za vođenje FW 20.

  Proizvod

  Cijena
  • Pokazivač smjera reza312,50 kn*
 • Tlačni spremnik rashladne tekućine
  Tlačni spremnik rashladne tekućine

  10 litarski spremnik za rashladnu tekućinu koja se pomoću ručne pumpe stlači u svrhu raspršivanja po brusnoj ploči. Za korištenje na gradilištima bez priključka za vodu, a za čist rez bez razvijanja prašine.

  Proizvod

  Cijena
  • Tlačni spremnik rashladne tekućine687,50 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK