Unikomerc Uvoz Yt kanal

MSE 170 CQ

Lagana električna pila od 1,7kW

MSE 170 CQ

Kataloški broj: 1209 200 0008

Povećaj
Slike

Vrlo lagana električna motorna pila snage 1,7kW. Opremljena je Quisckstop Super sustavom brzog zaustavljanja lanca, te bočnim napinjanjem lanca. Odlična za piljenje ogrjevnog drveta, građevinarstvo i obrtnike.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • MSE 170 CQ 1209 200 0008 1875,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 170 CQ

Specifikacija

Nazivni napon V230
Potrošnja energije kW 2
Potrošnja energije kW 1.7
Težina kg 1) 4.2
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 92
Razina zvučne snage dB (A) 2) 103
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 2,9 / 3,4
Duljina kabela m 0,4m
STIHL Oilomatic (korak)3/8 "P
STIHL Oilomatic (tip)Picco Micro Mini 3 (PMM3)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 170 CQ

Posebne značajke

 • QuickStop Super
  Kočnica lanca QuickStop Super

  Dodatni kočioni sustav za dodatnu sigurnost od STIHL: lanac ne zaustavi samo na dovoljno jakim trzaja ili aktivnog operativnog prednja ruka straže, ali i po objavljivanju stražnje nagib rifovima u sekundi. Ova jedinstvena sigurnosna oprema pruža još veću zaštitu korisnika u svim radnim mjestima - bez ikakvih dodatnih ručke i poluge. (Slično kao ilustracija)

 • Ergonomski mekani grip
  Ergonomska mekana ručka

  Čvrst i ugodan prihvat ručke zahvaljujući ergonomski uobličenoj mekanoj oblozi. Djelomično apsorbira vibracije i time rad čini ugodnijim.

 • Soft start s ograničenjem pokretanja struje
  Softstart pokretanje s ograničenjem struje potrebne za start

  Limitator struje potrebne za pokretanje elektromotora štiti slabu električnu mrežu od prenaprezanja.

 • prozirni spremnik za ulje.jpg
  Prozirni spremnik za ulje

  Prozirni spremnik za ulje: zahvaljujući prozirnom spremniku vidljiva je razina ulja za lanac. Ulje za lanac može se brzo i jednostavno napuniti pomoću sustava za punjenje.

 • Zaštita od preopterećenja
  Zaštita od preopterećenja

  Uključuje motora u slučaju neposredne pregrijavanja, na primjer, kada pretjerani pritisak hrane, ili ako rezna stezaljke u drvu. (Slično kao ilustracija)

 • Čep spremnika ulja
  Čep spremnika ulja

  Patentirani zatvarač spremnika ulja za lanac uobličen je tako da ne dozvoljava prolijevanje ulja mimo zatvarača i omogućava brzo i sigurno zatvaranje spremnika bez potrebe za dodatnim alatom.

 • Zatezač bočnog lanca
  Zatezač bočnog lanca

  Stezanja vijka bočno aktivira strane zupčasti krugu. To sprečava kontakt ruku s oštrim motornu pilu i vrhovi kandžama zaustaviti.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 170 CQ

Pribor

 • Stalak za piljenje
  Kozlić za piljenje drva

  Nosivost stalka za piljenje drva do 100kg. Maksimalna dužina rezanja do 37cm debljine.
 • Produzni kabel
  Produžni kabel

  Produžni kabel, 15 m, otporan na ulje. Dizajniran za visoka mehanička opterećenja i vanjsku upotrebu.

 • nova slika
  Torba za motorne pile

  Za skladištenje i prijevoz svih motornih pila sa vodilicom duljine manje od 45 cm (dakle ne za MSE dulje od 45 cm, MS 660 i MS 880).

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK