Unikomerc Uvoz Yt kanal

HS 82 T, 75 cm

Profesionalne škare za živicu za precizno oblikovanje dvostranim noževima

hs 82 T, 75 cm

Kataloški broj: 4237 011 2986

Povećaj
Slike

Profesionalne škare za živicu opremljene STIHL 2-MIX motorom u izvedbi za precizno trimanje žive ograde. Dvostrani rezni sustav. Uobličene za precizan i fini rez, s visokim brojem okretaja (5100 okr/min). Uređaj je iznimo male mase i niskih vibracija.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • HS 82 T, 75 cm 4237 011 2986 5500,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

hs 82 T, 75 cm

Specifikacija

Zapremnina cm322.7
Snaga kW/KS0.7 / 1.0
Težina kg5.3
Razina zvučnog tlaka dB(A) 95
Razina zvučne snage dB(A) 107
Vrijednost vibracija lijevo / desno m/s22.3 / 2.3
Ukupna duljina cm133
Broj okretaja 1/min5100
Duljina reza cm75
Razmak između zubaca mm30

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

hs 82 T, 75 cm

Posebne značajke

 • STIHL 2-mix motor
  STIHL 2-MIX motor

  Ovaj STIHL 2-MIX motor posebno je razvijen za novu generaciju motornih škara za živicu, jer objedinjava niski nivo nesagorenog goriva u ispušnim plinovima i nisku masu pogonskog uređaja izvrsne moći ubrzavanja. Kod potrebe za rezanjem debljih grana živice ovom uređaju neće nedostajati snage.

 • Varijanta za savršenu formu i fino obrezivanje
  Izvedba za fino podrezivanje

  T verzije novih STIHL škara za živicu namjenjene su za savršenu formu i fino obrezivanje živice i grmlja.  Zahvaljujući geometriji noža s manjim razmakom zuba i manjom visinom noža reznog dijela noža sposobne su za detaljno i fino podrezivanje. S tim ciljem opremljene su i prigonom koji daje veliku brzinu kretanja noževa.

 • STIHL sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Gumeni amortizeri i čelične opruge prijenos vibracija na ručke smanjuju na minimum, što omogućuje udobniji rad s manjim utroškom snage.

 • Rotirajuča višenamjenska ručka
  Zakretna multifunkcionalna ručka

  Višenamjensku ručku moguće je zakrenuti za 90 ° prema lijevo ili desno. Time je uređaj neovisan o smjeru rada i uvijek ergonomski pogodnog položaja za ruku. Ovo ga također čini pogodnim za korištenje ljevacima ili dešnjacima. Ručka također ima integriranu ovjesnu ušicu za sigurno i lako vješanje na zid radi skladištenja.

 • Obostrano rzanje noža
  Dvostrani noževi

  STIHL dvostrani noževi omogućavaju oblikovanje grmlja u oba pravca rada, što olakšava precizno uređivanje kuteva žive ograde.

 • Dugotrajni filter zraka
  Dugotrajni pročistač zraka

  Pruža duge intervale između čišćenja i pouzdanu zaštitu motora.

 • Obostrana oštrica 2
  Obostrano nabrušeni noževi

  Rezni dio naoštren na obje strane omogućava visok rezni učinak i čistoću reza. Sofisticirana geometrija oštrice rezultira dobro obavljenim poslom.

 • Višenamjenska ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve radnje potrebne za pokretanje i rad uređaja svoje kontrole imaju na jednom mjestu - to je upravljačka ručka. Prekidač za gašenje doživio je svoju preinaku - po gašenju uređaja zahvaljujući integriranoj opruzi prekidač se vraća u poziciju I. Time su škare spremne za ponovno pokretanje, a mogućnost za pogrešku kod "toplog" starta je isključena.

 • Sprebnik na otvaranje bez alata
  Bezalatni zatvarač spremnika

  Patentirani zatvarač spremnika goriva. Za otvaranje spremnika nije potreban dodatni alat, a mogućnost za prolijevanje goriva svedena je na minimum.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK