Unikomerc Uvoz Yt kanal

FR 460 TC-EM

Leđno nosivi motorni čistač 2,2 kW s M-tronic-om i djeljivom osovinom

FR 460 TC-EM.jpg

Leđno nosivi motorni čistač 2,2 kW s elektronskom kontrolom pokretanja i rada uređaja M-Tronic,  i djeljivom osovinom. Proces pokretanja olakšan je ErgoStart sustavom. Uređaj je pogonjen posebno štedljivim STIHL 2-MIX motorom koji zadovoljava EU II standard za ispušne plinove. Jednostavan za transport i skladištenje. Posebno udoban remeni sustav leđnog ovjesa s integriranom torbicom za alat. Prikladan za košnju na strminama i po teško pristupačnom terenu. Vrlo dobar za najzahtjevnije poslove košnje visoke trave i čvrstog raslinja.

Kataloški broj: 4147 200 0183

Povećaj
Slike

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • FR 460 TC-EM 4147 200 0183 8750,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FR 460 TC-EM.jpg

Specifikacija

Zapremina cm ³45,6
Snaga KS / kW3/2, 2
Težina kg 1)10,9
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)99
Razina zvučne snage dB (A) 2)113
Vrijednost vibracija na lijevoj strani pri košnji najlonskom niti m / s ² 4)3.6
Vrijednost vibracija na lijevoj strani pri košnji četverokrakim listom za travu m / s ² 4)2
Vrijednost vibracija na desnoj strani pri košnji četverokrakim listom za travu m/s² 3)2
Vrijednost vibracija na desnoj strani pri košnji najlonskom niti m / s ² 4)3.5
Ukupna duljina cm 4)280
Standardni rezni alatČetverokraki list za travu GSB 230-4
Zapremnina spremnika l0.75

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FR 460 TC-EM.jpg

Posebne značajke

 • Okrugla ručka
  Okrugla ručka

  Okrugla ručka za trimere i motorne kose pogodna je za rad u skučenom prostoru, npr. za košnju između grmova i stabala. Prilikom rada s dodatnim alatima za motorne kose okrugla ručka pruža bolje manevarske mogućnosti.

 • Djeljiva osovina
  Djeljiva osovina

  Djeljiva osovina - glavna prednost rastavljivog vratila kombiniranog sustava. Alat za rastavljanje nije potreban. Uređaj se lako smješta u prtljažni prostor svakog vozila.

 • Filter zraka.jpg
  Pročistač zraka

  Lako dostupan i trajan pročistač zraka od posebnog papira nudi mogućnost korištenja s dugim intervalom između čišćenja.

 • Sustav leđnog ovjesa
  Sustav leđnog ovjesa

  Sustav leđnog ovjesa za leđno nosive čistače uobličen je na način da omogućava dugotrajan rad s motornim uređajem uz minimalan napor i uz veliku slobodu pokreta. Naramenice su debelo podstavljene i prilagodive stasu korisnika.

 • Početni položaj (M-tronic)
  Preklopnik procesa pokretanja (M-tronic)

  Zahvaljujući M-Tronic sustavu upravljanja radom stroja više ne trebate znati ništa o razlikama u "hladnom i tpolom" pokretanju uređaja. Dovoljno je da preklopnik procesa pokretanja postavite u startnu poziciju. Sustav sam prepoznaje temperaturu motora, prilagođava zasićenost mješavine i podešava cijeli niz parametara potrebnih za uspješno pokretanje. Samo pokretanje iziskuje puno manje povlačenja užeta za pokretanje, a stroj je odmah potom moguće koristiti s punim gasom. Pritiskom na polugu gasa preklopnik procesa pokretanja sam se vraća u početnu poziciju

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Multifunkcijska ručka
  Multifunkcijska ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom u jednoj ruci, što rad čini jednostavnim i pouzdanim.

 • Džep za alat
  Džep za alat

  Integrirani džep za alat pruža mogućnost sigurnog spremanja i nošenja različite opreme.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FR 460 TC-EM.jpg

Pribor

 • Univerzalna dodatna zaštita
  Univerzalni štitnik

  Dobra zaštita protiv izlijetanja otkosa, pijeska i kamenčića prema korisniku. Sa ili bez dodatka za potkraćivanje najlonske niti. Za FS 55, 80 FS, FS 85, 87 FS, FS 90, FS 100, FS 130, FS 240 CE, FS 240 RC-E, FS 250, FS 260 RC-E, FS 310, FS 350, FS 450, FS 460 RC-E, FS 480, FR 130 T, FR 350, FR 450, FR 480, FR 480 C-EM.

 • Nastavak sa flaksem.jpg
  Posebni štitnik za košnju najlonskom niti

  Posebno uobličen za košnju najlonskom niti. Pruža zaštitu od izlijetanja otkosa, pijeska i kamenčića, a pomoću integriranog nožića odsijeca predugačku najlonsku nit. Za FS 55, 80 FS, FS 85, 87 FS, FS 90, FS 100, FS 130, FS 240 CE, FS 240 RC-E, FS 250, FS 260 RC-E, FS 310, FS 350, FS 450, FS 460 RC-E, FS 480, FR 130 T, FR 350, FR 450, FR 480, FR 480 C-EM.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK