Unikomerc Uvoz Yt kanal

BR 500

Leđno nosivi motorni puhač smanjene razine buke, s 4-MIX ® motorom

BR 500

Kataloški broj: 4282 011 1610

Povećaj
Slike

Leđno nosivi motorni puhač s 4-MIX ® motorom te s ugrađenim prigušivačem posebno je uobličen za korištenje i na mjestima osjetljivim na buku. Gumirana 2-komponentna drška, STIHL sustav protiv vibracija, široke, ergonomski oblikovane naramenice. Ručica gasa trajno podesivog intenziteta puhanja radi uštede snage pri dugotrajnom korištenju.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • BR 500 4282 011 1610 5625,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

BR 500

Specifikacija

Zapremina cm ³64.8
Težina kg 1)10.1
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)90
Razina zvučne snage dB (A) 2)100
Vrijednost vibracija na desnoj m / s ² 3) 1.4
Vrijednost vibracija na lijevoj m / s ² 3) 1.6
Brzina strujanja zraka m / s 4)81
Protok zraka m³ / h 4)810
Max protok zraka m³ / h 5)1380

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

BR 500

Posebne značajke

 • STIHL 4-MIX®-Motor
  STIHL 4-MIX®-Motor

  Kombinira prednosti 2-taktnog i 4-taktnog motora. Manje ispušnih plinova, nije potreban servis ulja i prihvatljive je zvučne slike. Velikog okretnog momenta i visoke učinkovitosti.

 • Sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Snažne vibracije na prihvatnim točkama motornih uređaja mogu pri dugotrajnom korištenju dovesti do oštećenja periferne cirkulacije i živčanog sustava ruku i šaka. Iz tog razloga tvrtka STIHL razvila je poseban sustav protiv vibracija. Taj sustav omogućava da se znatno smanje vibracije stvorene radom pogonskog uređaja, te kretanjem i korištenjem reznih alata.

 • Prigušivač
  Prigušivač

  BR 500 s integriranim prigušivačem namijenjen je primjeni u područjima osjetljivim na buku. Smanjenje buke opazive ljudskom uhu u odnosu na prethodni model iznosi i do 59% (prema EN-ISO22868). Unatoč relativno niskoj emisiji buke BR 500 je snažan, pouzdan pomagač s visokom snagom puhanja.

 • Multifunkcionalna ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunkcionalnu ručku. Posluživanje uređaja time je znatno lakše i sigurnije.

 • Ergonomski oblikovane naramenice
  Udobni sustav leđnog ovjesa

  Sustav leđnog ovjesa nudi mogućnost podešavanja visine i nagiba ovjesnog okvira. Leđne obloge ovjesnog okvira omogućavaju strujanje zraka i rad bez zamaranja i pri duljem korištenju.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

BR 500

Pribor

 • Savijena plosnata sapnica za BR
  Savijena plosnata sapnica za BR

  Omogućava čišćenje velikih površina snažnom strujom zraka paralelnom s podlogom. Za model BR 500.

  Proizvod

  Cijena
  • Savijena plosnata sapnica za BR50,00 kn*
 • Dvostruka ručka
  Dvostruka upravljačka ručka

  Raspoređuje snagu potrebnu za upravljanje na obje ruke. Posebno je primjenljiva pri korištenju savijenih plosnatih sapnica. Za BR 500.

  Proizvod

  Cijena
  • Dvostruka upravljačka ručka500,00 kn*
 • Okrugla ravna sapnica
  Okrugla ravna sapnica

  Za rad s uštedom snage, za BR 500.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK