Unikomerc Uvoz Yt kanal

SR 200-D

Vrlo lagana prskalica s katalizatorom

SR 200-D

Kataloški broj: 4241 011 2603

Povećaj
Slike

Izuzetno lagana prskalica od svega 7,9 kg težine, s ugrađenim katalizatorom. Velika udobnost zahvaljujući niskom težištu i ovješenosti tik uz tijelo. Idealna za niske i srednje visoke kulture, do 2,5 m visine.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • SR 200-D 4241 011 2603 4250,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

SR 200-D

Specifikacija

Zapremina cm ³27,2
Težina kg 1)7,9
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)94
Razina zvučne snage dB (A) 2)104
Vrijednost vibracija na desnoj strani m / s ² 3) 1.5
Zapremnina spremnika za raspršivano sredstvo l10
Max protok zraka m³ / h 4)780
Max horizontalni domet raspršivanja m 9

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

SR 200-D

Posebne značajke

 • STIHL 2-MIX motor
  STIHL 2-MIX-Motor

  STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

 • Elastostart.jpg
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 • STIHL Sustav protiv vibracija
  Stihl sustav protiv vibracija

  Stihl sustav protiv vibracija osjetno i učinkovito eliminira vibracije posebnim  amortizacijskim elementima i time rasterećuje leđa. Na taj način dugotrajan rad ovim uređajem prestaje biti zamoran i štetan po korisnika.

 • multifunkcionalna ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Na upravljačkoj ručki  nalazi se poluga gasa, te ručica za doziranje raspršivanog sredstva. Radni učinak stroja lako se i brzo prilagođava radnom zadatku.

 • Sustav olakšanog pokretanja
  Sustav olakšanog pokretanja

  Ovaj sustav sastoji se od ručne pumpice za gorivo, automatizirane poluge čoka i sustava za startanje. Zahvaljujući ovom sustavu potrebno je znatno manje potezanja užeta za startanje, a i ostatak procesa svojom automatiziranošću otklanja mogućnost korisničke pogreške pri pokretanju.

 • Poklopac spremnika za držaćem.jpg
  Poklopac spremnika s profilom za bolji prihvat

  Otvaranje i skidanje poklopca spremnika izvedivo je i samo jednom rukom, zahvaljujući obodu poklopca profiliranom za sigurniji prihvat. Zahvaljujući velikom otvoru spremnika punjenje sredstvom za raspršivanje obavlja se brzo i sigurno. Prolijevanje sredstva mimo otvora svedeno je na minimum, a spremnik se lako čisti.

 • Katalizator.jpg
  Katalizator (D)

  Emisija štetnih plinova svojstvena dvotaktnim motorima može prouzročiti nadraživanje očiju i kože korisnika te zagaditi okoliš. Katalizator razvijen od tvrtke STIHL smanjuje količinu štetnih ugljikovodika u ispušnim plinovima i do za 60%.

 • Kompaktan dizajn
  Kompaktan dizajn

  Odlična udobnost nošenja zahvaljujući kompaktnom dizajnu s niskim i udobnim težištem koje prijanja uz kralježnicu.

 • zaštitna gumica
  Zaštita od zalijevanja

  Zaštita od zalijevanja integrirana je u ovjes uređaja, kako prilikom punjenja spremnika nebi došlo do zalijevanja leđnih amortizacijskih jastuka sredstvom za raspršivanje. Time leđni ovjes ostaje suh za poslužioca.

 • rešetka
  Rešetka za formiranje mlaza

  Rešetka za formiranje mlaza oblikuje i usmjerava sredstvo za raspršivanje, ovisno o gustoći i namjeni sredstva, metodi apliciranja, kao i poziciji cilja u odnosu na poslužioca.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

SR 200-D

Pribor

 • Ugradnja pumpe kit tlaka.jpg
  Dogradni set tlačne pumpe

  Pomoću ove pumpe povećava se radni učinak uređaja. Idealan je za raspršivanje sitnih kapljica na visoka i srednja visoka stabla. Tijeko rada uređaj sam miješa srestvo za raspršivanje.

  Proizvod

  Cijena
  • Dogradni set tlačne pumpe625,00 kn*
 • Opasačem za SR 340420.jpg
  Stezni pojas za raspršivače

  Stezni pojas ravnomjerno raspoređuje masu uređaja. Omogućava udobno nošenje i preuzima dio opterećenja s leđa, čak i za dugotrajnog korištenja.

  Proizvod

  Cijena
  • Stezni pojas za raspršivače212,50 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK