Unikomerc Uvoz Yt kanal

RT 6112 C

Snažna i okretna traktorska kosilica

RT 6112 C

Kataloški broj: 6170 200 0023

Povećaj
Slike

Traktorska kosilica STIHL RT 6112 C u svakom je pogledu superiorna i uvjerljiva svojim radnim učinkom velike brzine i preciznosti pri košnji travnjaka velike površine i pri teškim adnim uvjetima. Velika širina košnje zaslužna je za ujednačen i ravnomjeran učinak, kao i Synchron izvedba kosišta. Intuitivan sustav podešavanja visine košnje i lagana i pregledna upravljivost komandama iz ergonomski uobličenog kokpita također doprinose visokoj kvaliteti radnog učinka ovog stroja. Zahvaljujući LCD zaslonu visokog kontrasta, sve funkcije stroja vidljive su pri jednom pogledu i vozač ove kosilice ima punu kontrolu nad svakom fazom rada i korištenja ovog robusnog i učinkovitog stroja. 

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • RT 6112 C 6170 200 0023 37500,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RT 6112 C

Specifikacija

Prikladna za travnjakedo 8.000 m²
Širina košnje110 cm
Visina košnje30-100 mm
Pogonhidrostatski
Kapacitet spremnika goriva9 l
Obujam motora500 cm³
Snaga motora8,7 kW / 11,8 PS
Broj okretaja radnog alata2.550 U/min
Duljina uređaja s košom za sakupljanje trave260 cm
Visina uređaja do sjedala116 cm
Težina uređaja247 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWAd100 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Nesigurnost vibracija sjedala K0,5 m/s²
Zapremnina košare za otkos350 l

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RT 6112 C

Posebne značajke

 • Tempomatfunktion
  Funkcija tempomata

  Za još veću udobnost i praktičnost pri korištenju ova traktorska kosilica opremljena je tempomatom. Na taj način korisnik lako može odrediti brzinu košnje i bez zamora ju održavati konstantnom. 

 • LCD-Display
  LCD-Display

  Zahvaljujući visokokontrastnom zaslonu sve važne funkcije rada ovog sroja pregledne su na prvi pogled: broj radnih sati uređaja, kapacitet akumulatora, napunjenost košare za otkos, preostala količina goriva, pritisak ulja u motoru, stadij rada kosišta itd.

 • Turf-Reifen
  Profilirani pneumatici

  Profilirani veliki pneumatici svojom velikom gaznom površinom štite travnjak od nagnječenja. Urezi na njihovoj površini osiguravaju precizan hod kosilice. 

 • Anhängevorrichtung
  Priprema za priključivanje dodatne opreme

  Integrirana priprema za priključivanje dodatne opreme omogućava olakšano opremanje kosilice dodacima kao što je praktična prikolica za transport otkosa ili alata, a koju je samu za sebe moguće koristiti kao spretna ručna kolica. 

 • Synchronmähwerk
  Synchron - kosište

  Synchron - kosište jamstvo je ravnomjernosti pokošenog travnjaka. Noževi u kosištu preklapaju se radnim opsegom, a rade u protufazi od 90° čime se izbjegava pojava uskog pojasa nepokošene trave između dvaju noževa. 

 • Zentrale Schnitthöhenverstellung
  Centralno podešavanje visine košnje

  Ručka za centralno podešavanje visine košnje smještena je tik uz vozačevo sjedište. Praktična i na dohvat ruke, omogućava podešavanje visine košnje bez napora i u osam stupnjeva. 

 • Robuster Rahmen
  Robusni okvir vozila

  Okvir ove traktorske kosilice iznimno je čvrst i elastičan, te je odgovoran za kompaktnu građu uređaja koja omogućuje stabilno i pouzdano priključivanje dodatnih elemenata, kao što je npr. ralica za snijeg. 

 • Gefederter und verstellbarer Sitz
  Amortizirajuće i podesivo upravljačko sjedalo

  Savršena sjedaća pozicija za poslužioca ove kosilice namjestiva je bez upotrebe dodatnog alata. Time se postiže optimalna radna pozicija za radnika svakog stasa. 

 • Niedriger Durchstieg
  Nizak nivo podne razine

  Nizak nivo podne razine kosilice omogućava lako uspinjanje do upravljačkog sjedišta, kao i silazak sa stroja. 

 • Fangleitsystem
  Usmjerivački sustav

  Usmjerivački sustav smješten na bočnim stranama kosišta služi usmjerivanju trave u sustav kosišta osiguravajući pritom uvijek stalnu širinu košnje. 

 • Grasfangkorb mit Säbelgriff
  Košara za otkos sa zakrivljenom polugom za pražnjenje

  Košara za otkos sa zakrivljenom polugom za pražnjenje napravljena je od iznimno otporne polimerne mase i sazdana je tako da omogućava pražnjenje košare bez napora i bez silaska s upravljačkog sjedišta. Geometrija same košare omogućava optimalno i potpuno ispunjavanje košare otkosom, kao i temeljito pražnjenje. Pranje i čišćenje košare obavlja se jednostavno.

 • 1-Pedal-Fahrantrieb
  Upravljanje voznim funkcijama pomoću jedne nožne pedale

  S ciljem olakšanja i pojednostavljenja upravljanja kosilicom, pogonski uređaj uobličen je tako da se vožnjom upravlja pomoću jedne nožne pedale. Nagibom pedale zadaje se hod stroja prema naprijed odnosno unatrag. Također, osjetljivost ove upravljačke komande omogućava lako i precizno odabrati željenu brzinu kretanja odnosno stajanje na mjestu. U slučaju potrebe za oštrim zaustavljanjem to se obavlja pritiskom na posebnu pedalu kočnice. 

 • Mulchfunktion
  Funkcija usitnjavanja otkosa - dodatak (nadoplata)

  Dogradnjom sustava za usitnjavanje otkosa ovaj stroj osposobljava se za tzv. malčiranje. U tu svrhu potrebno je skinuti košaru za otkos i sa stražnje strane uređaja u tunel za transport otkosa u košaru umetnuti blokadu tunela. Na taj način zadržavamo otkos u prostoru kosišta, gdje biva sasjeckan u male segmente. Tako usitnjen otkos potom pada natrag na tlo travnjaka, gdje biva ostavljen u svrhu prihrane tla vrijednim mineralnim sastojcima, te s ciljem očuvanja vlažnosti tla, a i zaštite vlati trave od negativnog utjecaja UV zraka. Ovaj način iskorištavanja otkosa ujedno nas oslobađa obaveze za zbrinjavanjem pokošene trave. 

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RT 6112 C

Pribor

 • AAH 300 - Abdeckhaube
  AAH 300 - Zaštitna cerada

  Zaštitna cerada nudi učinkovitu zaštitu kosilice od prašine i onečišćenja podmazanih dijelova uređaja, te omogućava uredno skladištenje u spremištu. 

  Proizvod

  Cijena
  • AAH 300 - Zaštitna cerada1500,00 kn*
 • PICK UP 300
  PICK UP 300

  Ova praktična prikolica za traktorsku kosilicu može poslužiti i pri obavljanju poslova u vrtu ili povrtnjaku u funkciji ručnih kolica (tački). Idealna je za prijevoz tereta do 150 litara volumena.

  Proizvod

  Cijena
  • PICK UP 3003375,00 kn*
 • ACB 010 - Erhaltungsladegerät
  ACB 010 - Uređaj za punjenje i održavanje akumulatora

  Uređaj za punjenje i održavanje akumulatora pomaže održati akumulator uvijek napunjenim i spremnim, a ujedno produljuje radni vijek i kapacitet akumulatora. Jednostavnim priključivanjem na kućnu naponsku mrežu i na akumulator osigurati ćemo uvijek pun i ispravan akumulator. 

  Proizvod

  Cijena
  • ACB 010 - Uređaj za punjenje i održavanje akumulatora450,00 kn*
 • AGW 098
  AGW 098 Valjak za poravnavanje travnjaka

  Valjak za poravnavanje travnjaka, širine 98 cm, za sve modele traktorskih kosilica.

  Proizvod

  Cijena
  • AGW 098 Valjak za poravnavanje travnjaka2375,00 kn*
 • ADF 500 - Deflektor
  ADF 500 - Deflektor

  Ovaj priključak namijenjen je usmjeravanju otkosa iz traktorske kosilice prema tlu tijekom košnje kako ne bi nekontrolirano letjeo naokolo, a pomaže i pri ravnomjernom rasporedu otkosa po travnjaku u svrhu sušenja ili prihrane. 

  Proizvod

  Cijena
  • ADF 500 - Deflektor962,50 kn*
 • ASP 125 - Schneeräumschild
  ASP 125 - Ralica za snijeg

  Ova ralica za snijeg širine 125 cm omogućava učinkovito iskorištenje vaše traktorske kosilice i zimi. Podešavanje ploče za odgrtanje po visini i postrance moguće je obavljati i u udobnosti upravljačkog sjedišta. 

  Proizvod

  Cijena
  • ASP 125 - Ralica za snijeg7750,00 kn*
 • APO 030 - Benzinabsaugpumpe
  APO 030 - Usisna pumpa za gorivo

  Usisna pumpa za gorivo omogućava odstranjivanje goriva iz spremnika.

  Proizvod

  Cijena
  • APO 030 - Usisna pumpa za gorivo115,49 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK