Unikomerc Uvoz Yt kanal

RM 650 T

Benzinska kosilica za zahtjevne korisnike

RM 650 T

Kataloški broj: 6364 011 3441

Povećaj
Slike

Benzinska kosilica STIHL RM 650 T odlikuje se brojnim pažljivo promišljenim osobinama koje služe povećanju udobnosti pri korištenju ali i operativnoj funkcionalnosti. Počevši od pogonskog sklopa s jednom brzinom, pogonjenog visokokvalitetnim Kohler motorom (opremljenim sustavom za olakšano pokretanje Leichtstart) pa sve do detalja kao što su ležajevi kotača zatvoreni protiv onečišćenja ili postrana zaštita kućišta od oštećenja, ovaj model bogat je brojnim osobinama koje ga stavljaju na višu kvalitativnu razinu. Ova kosilica pogonjena je iznimno snažnim motorom, što ju osposobljava za košlju travnjaka velikih površina. Također, serijski ugrađeni Multi- nož čini ju iznimno svestranom, budući da time može iznimno učinkovito kositi, skupljati otkos ili ga usitnjavati. Dodajmo tome još sedmerostupanjsko podešavanje visine košnje što rezultira savršenom ravnomjernošću košnje. Udobna i ergonomski oblikovana upravljačka ručka sa Super-Softgriff oblogom i svojom jednostranom formom znatno olakšava pražnjenje 70-litarske košare za otkos. 

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • RM 650 T 6364 011 3441 6625,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 650 T

Specifikacija

Prikladna za travnjakedo 2.000 m²
Širina košnje48 cm
Visina košnje25-85 mm
Zapremnina košare70 l
Tip motoraSerie XT800 OHV SC
Obujam motora173 cm³
Snaga motora2,6 kW / 3,5 PS
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Težina uređaja45 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWAd95 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K1,7 m/s²
Vrijednost vibracija ahw3,4 m/s²

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 650 T

Posebne značajke

 • Mono-Komfortlenker
  Jednostrana upravljačka ručka

  Jednostrana upravljačka ručka jamči jednostavnost i praktičnost upravljanja kosilicom, ali i skidanja košare za otkos. Ova osobina također nudi mogućnost uštede na prostoru prilikom transporta ilil skladištenja uređaja. Ruča se bez potrebe za dodatnim alatom lako prilagođava stasu poslužioca, čime je ergonomija i udobnost pri korištenju zajamčena. 

 • Klappbarer Grasfangkorb mit Füllstandsanzeige
  Sklopiva košara za otkos s indikatorom napunjenosti

  Sklopiva košara za otkos sačinjena od visokokvalitetnog elastičnog polimera zahvaljujući svojem iznimno jednostavnom sustavu sklapanja lako se otvara i prazni od trave. Struja zraka koja se stvara prilikom košnje vodi otkos u košaru i omogućava potpuno ispunjavanje košare. Zahvaljujući usmjerivačkim lamelama zrak ulazi u košaru prema dnu, pa iz tog razloga prašina uskovitlana tijekom rada ne izlazi kroz odzračna rebra na košari, nego se otkos koristi kao pročistač, kako prašina i nečistoća ne bi dospijevale u prostor oko poslužioca stroja. Pokazivač napunjenosti košare obavještava o trenutku podesnom za pražnjenje otkosa. 

 • Zentrale Schnitthöhenverstellung
  Centralno podešavanje visine košnje

  Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i opruga koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja. 

 • Super-Softgriff
  Obloga ručke Super-Softgriff

  Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uerđajima.

 • Motor mit Leichtstartsystem (SmartChoke)
  Motor opremljen sustavom za lako pokretanje "SmartChoke"

  Motor ove kosilice opremljen je sustavom za lako pokretanje "SmartChoke" koji umnogome olakšava pokretanje motora bez obzira radi li se o hladnom ili toplom startu, te uz minimumu utroška snage.

 • Radantrieb
  Pogonski uređaj

  Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova se značajka pokaže osobito praktičnom i dobrodošlom pri košnji travnjaka na kosinama. 

 • Mulchfunktion
  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje)

  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebno uobličenog noža za košnju, koji pokošenu travu usitnjava u sitne segmente, koji po odsijecanju padaju na tlo među vlati travnjaka. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajući mineralne tvari i vlagu natrag tlu. Mulch-Kit koji je u ponudi kao dodatna oprema uz ovaj uređaj osposobljava ga za ovu zanimljivu i korisnu funkciju. 

 • Leichtlaufräder
  Kotači

  Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače. 

 • Aluminiumgehäuse
  Aluminijsko kućište

  Aluminijsko kućište je optimalno rješenje poradi svoje male mase, ali i stabilnosti i dugovječnosti. Ono je također obojeno pomoću zapečenja boje, što isto tako jamči trajnost i ppostojani sjaj obojenih površina. 

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 650 T

Pribor

 • ack 050
  ACK 050

  Ova izvedba noža znatno poboljšava učinak košnje budući da svojom vrtnjom stvara struju zraka koja uzdiže vlati trave uvis i time jamči ravnomjernost pokošenosti i optimalan učinak košnje. Prikazani model pogodan je za ugradnju na koilice širine košnje od 48 cm za modele serije 6.

  Proizvod

  Cijena
  • ACK 050312,50 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK