Unikomerc Uvoz Yt kanal

RM 3 RT

Robusna kosilica na 3 kotača s pogonom

RM 3 RT

Kataloški broj: 6361 011 3415

Povećaj
Slike

STIHL benzinska kosilica RM 3 RT izdvaja se kao posebno robusna kosilica na 3 kotača za košnju većih površina. Ovaj model posebno je okretan i lako upravljiv zahvaljujući zakretnom prednjem kotaču. Time košnja na površinama s brojnim preprekamakao što su ukrasno grmlje ili stabla - postaje jošjednostavnija. Vama ostaje samo da izaberete kanite li ovu kosilicu koristiti na način da otkos izbacuje postrance iz kućišta ili da upotrebnom noža za mljevenje otkosa malčira pokošenu travu. Optimalan izgled pokošenog travnjaka još lakše je postići korištenjem petstupanjskog centralnog podešavanja visine košnje. Sustav brzog otpuštanja i pritezanja upravljačke ručke Quick-Fix pobrinuti će se da brzo i bez muke sklapate odnosno rasklapate ručku radi transporta, skladištenja ili pak rada sa strojem. 

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • RM 3 RT 6361 011 3415 5500,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 3 RT

Specifikacija

Prikladna za travnjakedo 2.000 m²
Širina košnje48 cm
Visina košnje25-80 mm
Tip motoraSerie 650 EXi OHV
Obujam motora163 cm³
Snaga motora2,4 kW / 3,3 PS
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Težina uređaja30 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWAd96 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K2,4 m/s²
Vrijednost vibracija ahw4,8 m/s²

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 3 RT

Posebne značajke

 • Super-Softgriff
  Obloga ručke Super-Softgriff

  Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uerđajima.

 • Motor mit Leichtstartsystem (ReadyStart)
  Motor opremljen sustavom za lako pokretanje (ReadyStart)

  Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o "hladnom" ili "toplom" startu, i uz minimalni utrošak energije.

 • Multi-Messer
  Zasebno podešavanje visine košnje na svakom kotaču

  Zasebno podešavanje visine košnje na svakom kotaču omobućava optimalnu kontrolu pri košnji što rezultira savršenom ujednačenošću visine pokošene trave.

 • Radantrieb
  Pogonski uređaj

  Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova se značajka pokaže osobito praktičnom i dobrodošlom pri košnji travnjaka na kosinama. 

 • Seitenauswurf
  Postrano izbcivanje otkosa

  Postrano izbcivanje otkosa omogućava košnju velikih površina odjednom bez potrebe za zbrinjavanjem otkosa, budući da otkos biva izbačen kroz bočni otvor na kućištu. 

 • Mulchmesser
  Nož za mljevenje otkosa (malčiranje)

  Nož za mljevenje otkosa (malčiranje) posebno je uobličen kako bi pri odsijecanju otkosa vlati trave sasjeckao u sitne segmente. Padanjem tih komadića trave natrag na tlo vraćamo travnjaku vrijedne mineralne tvari i vlagu. 

 • Mulchfunktion
  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje)

  Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebno uobličenog noža za košnju, koji pokošenu travu usitnjava u sitne segmente, koji po odsijecanju padaju na tlo među vlati travnjaka. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajući mineralne tvari i vlagu natrag tlu. Mulch-Kit koji je u ponudi kao dodatna oprema uz ovaj uređaj osposobljava ga za ovu zanimljivu i korisnu funkciju. 

 • Leichtlaufräder
  Kotači

  Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače. 

 • Verstellbares Vorderrad
  Podesivi prednji kotač

  Podesivi prednji kotač omogućava jednostavno zakretanje oko grmlja i stabala tijekom košnje. Njegovu visinu također je moguće podesiti po želji, s ciljem postizana lijepo i ujednačeno pokošene livade. Po potrebi, prednji kotač moguće je blokirati od zakretanja. 

 • Quick-Fix-Schnellspanner
  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix

  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix omogućavaju iznimno brzo i praktično pritezanje sklopive upravljačke ručke. Tako možemo uređaj u trenu učiniti spremnim za rad, kao i za transport ili skladištenje, a bez potrebe za dodatnim alatom. 

 • Stahlblechgehäuse
  Kućište od čeličnog lima

  Kućište od čeličnog lima posebno je robusno i otporno na oštećenja. Time se postiže dugotrajna funkcionalnost i ispravnost uređaja. 

 • Achsweise Schnitthöhenverstellung
  Visina košnje podesiva na osovini

  Visina košnje podesiva na osovini omogućava brzo i ravnomjerno podešavanje visine košnje za oba stražnja kotača istovremeno. 

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK