Unikomerc Uvoz Yt kanal

Nepropusna jakna Raintec

Weatherproof jakna Raintec.jpg

Kataloški broj: 0000 885 11..

Povećaj
Slike

Dugi otvori za prozračivanje ispod ruku, velike površine narančaste boje s jakim signalnim djelovanjem, na leđima veliki reflektirajuči logo STIHL, po širini namjestiv ovratnik od tkanine Softshell, kapuljača sa štitnikom koja se može pospremiti, gornja tkanina: 75% poliester, 25% poliuretan, membrana: 100% poliuretan, podstava 100%poliester.

Veličina S-XXL

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • Nepropusna jakna Raintec 0000 885 11.. 950,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Weatherproof jakna Raintec.jpg

Specifikacija

PristajatiRedovita Fit
Pranje ° C60

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Weatherproof jakna Raintec.jpg

Posebne značajke

 • Boje upozorenja visok udio
  Boje upozorenja visok udio

  Vidjeti i biti viđen su važna pomoć za prevenciju nesreća u promjenjivim uvjetima osvjetljenja u šumi.Velike površine upozorenja u kontrastnoj boji svijetle narančaste do EN471 stoga podržavaju razvidnost šumskih radnu odjeću iz STIHL. (Ilustracija slično)

 • Podesivi otvori za prozračivanje
  Podesivi otvori za prozračivanje

  Upravljivim ventilacijski otvori može biti otvorena ili zatvorena, kada je potrebno. Dakle, ugodna temperatura individualno i ovisno o fizičkom naporu i vanjske temperature može kontrolirati. / Slika.slično)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK