Unikomerc Uvoz Yt kanal

MSE 170

MSE 170 CQ

Kataloški broj: 1209 200 0008

Povećaj
Slike

Lagana i ugodna električna motorna pila za piljenje drva za ogrjev. Vrlo dobra ergonomija za rad pod manjim naprezanjem, mekana ručka za sigurno držanje i ugodan rad, zatvaranje spremnika ulja bez potrebe za alatom, za jednostavno i sigurno punjenje ulja za podmazivanje lanca, zaštita od preopterećenja.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • MSE 170 1209 200 0008 1875,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 170 CQ

Specifikacija

Schienenlänge30-35 cm
Nennspannung230 V
Leistungsaufnahme1,7KW
Gewicht 4,2 kg
Systemgewicht4,2 kg
Schalldruckpegel92 dB(A)
Schallleistungspegel 103 dB(A)
Vibrationswert links/rechts 2,9/3,4 m/s²
Kabellänge0,4 m
Sägekettenteilung3/8 " P
STIHL Oilomatic SägekettentypPicco Micro Mini 3 (PMM3)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 170 CQ

Posebne značajke

 • Super Quick stop funkcija
  QuickStop Super funkcija (Q)

  Dodatni kočioni sustav za dodatnu sigurnost: lanac se ne zaustavlja samo pod utjecajem jakog povratnog udara ili aktiviranjem kočnice pomoću prednje ručke, već i otpuštanjem poluge aktivacije brze kočnice smještene na stražnjoj ručki, što lanac zaustavlja u trenu. Ova jedinstvena konstrukcijska značajka nudi još više sigurnosti u svakom vidu korištenja.

 • Čep za premnik ulja.jpg
  Čep za spremnik ulja i prozirni spremnik

  Proziran spremnik ulja za lanac radi olakšane provjere razine ulja, te bezalatni zatvarač spremnika kao dio standarne opreme.

 • Zaštita od preopterećenja (LED)
  Zaštita od preopterećenja (LED)

  Visoke performanse bez preopterećenja: Dođe li do pregrijavanja pile, uređaj se automatski gasi pomoću sigurnosnog sklopa protiv preopterećenja, koji istovremeno daje svjetlosni signal putem crvene LE diode. Za kratko vrijeme nakon što se dovoljno ohladi pila je ponovno spremna za rad.

 • prozirni spremnik za ulje.jpg
  Prozirni spremnik za ulje

  Prozirni spremnik za ulje: zahvaljujući prozirnom spremniku vidljiva je razina ulja za lanac. Ulje za lanac može se brzo i jednostavno napuniti pomoću sustava za punjenje.

 • STIHL Ematic sustav.jpg
  STIHL Ematic-System

  STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

 • Bočno zatezanje lanca
  Bočno zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

 • Ergonomski mekani grip
  Ergonomska mekana ručka

  Čvrst i ugodan prihvat ručke zahvaljujući ergonomski uobličenoj mekanoj oblozi. Djelomično apsorbira vibracije i time rad čini ugodnijim.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 170 CQ

Pribor

 • Torba za motorne pile
  Torba za motorne pile

  Za skladištenje i prijevoz svih motornih pila sa vodilicom duljine manje od 45 cm (dakle ne za MSE dulje od 45 cm, MS 660 i MS 880).

  Proizvod

  Cijena
  • Torba za motorne pile275,00 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK