Unikomerc Uvoz Yt kanal

Zaštitne hlače za rad s škarama za živicu HS MULTI-PROTECT

3 džepa za štitnike, dulja zaštita za noge

Hedge Trimmer hlače HS MULTI-PROTECT.jpg

Kataloški broj: 0088 459 00

Povećaj
Slike

Idealno za rad sa škarama za živicu. Boja smeđa, tri džepa za štitnike: za zaštitu nogu pri radu sa škarama za živicu,  za zaštitu nogu pri radu s motornim trimerom, te za štitnike koljena. Posebno elastična tkanina za veliku slobodu kretanja. Koljena i područje oko pasice vodonepropusni, gornja tkanina isprana izgleda i s visokim udjelom pamuka za vhunsku udobnost pri nošenju. Dugi patentni zatvarači na stražnjem dijelu nogavica. Omče za učvršćenje torbica za škare za živicu, nogavica se može pomoću patentnog zatvarača skratiti na 3/4 duljine, štitnik za bubrege. Veličina XS-XXL (48-64).

Verzija

Kataloški broj
Cijena
  • Zaštitne hlače za rad s škarama za živicu HS MULTI-PROTECT 0088 459 00 987,50 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Hedge Trimmer hlače HS MULTI-PROTECT.jpg

Dodatna oprema

  • Štitnici HS
    Štitnici HS

    Prijavljeni za patent. Duljina 65 cm, štite od presijecanja škarama za živicu. Prozračni gornji materijal, udobnost nošenja zbog visoke savitljivosti.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK