Unikomerc Uvoz Yt kanal

HT 103

HT 103

Kataloški broj: 4182 200 0141

Povećaj
Slike

Profesionalni kresač visokih grana za radove u voćarstvu i njegu stabala. Lagani, kompaktni prijenos s neispadajućom maticom na poklopcu lančanika, optimirana snaga rezanja s lancem pile 1/4" PM3, motor 4 MIX® s jednostavnim sustavom za pokretanje. Visoka razina ergonomije i čvrstoća vođenja zbog četverokutne teleskopske drške sa smanjenom težinom, ukupne duljine.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • HT 103 4182 200 0141 6937,50 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

HT 103

Specifikacija

Obujam (cm3):31,4
Snaga kW / KS:1,05/1,4
Težina kg:7,2
Duljina vodilice cm30
Razina zvučnog tlaka dB (A)89
Razina zvučne snage dB (A)106
Vrijednost vibracija lijevo m / s ²3,6
Vrijednost vibracija na desnoj m / s ² 4,3
STIHL lanac Oilomatic (korak):1/4 " P
Ukupna dužina (cm):270-390
CO2836 g/kWh

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

HT 103

Posebne značajke

 • Zatezač bočnog lanca.jpg
  Bočno zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile. • STIHL 4-MIX motor
  STIHL 4-MIX®-Motor

  Kombinacija prednosti 2-udarnog i 4-taktnog motora. Potrebno je manje goriva-ulja, ugodan zvuk.Izvrsna vučna snaga i visoki broj okretaja. (Slično kao ilustracija)

 • Automatska dekompresija
  Automatska dekompresija

  Dekompresijki sustav produljuje vrijeme otvorenosti ventila u fazi pokretanja motora. To smanjuje opterećenje na užetu za pokretanje.

 • Zvučno apsorbirajući sustav.jpg
  Antivibracijski sustav

  Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama. 
  Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 • Remen za nošenje.jpg
  Sustav remenog ovjesa

  STIHL Sustav remenog ovjesa olakšava dulja razdoblja neprekidnog rada, i nude punu slobodu kretanja prilikom korištenja uređaja. STIHL sustav ovjesa uobličen je sukladno potrebama koje nameće svaki pojedini uređaj. Posavjetujte se sa svojim STIHL trgovcem o optimalnoj metodi ovjesa vašeg uređaja.

 • teleskopska vratila.jpg
  Teleskopska pogonska osovina

  Teleskopske pogonske osovine mogu se razvući od 2,70m do 3,90m, čime omogućavaju odsijecanje grana i do na 5 m visine.  • multi-funkcionalna ručka.jpg
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunskcijsku ručku. Rad sa strojem jednostavan je i siguran - ruka ostaje na ručki.

 • Dodatna pumpa za gorivo
  Dodatna pumpa za gorivo

  Dodatna pumpa za gorivo koje je integrirana u fergazeru. Prije pokretanja motora tiskate tu pumpicu da dovedete benzin u fergazer. I nakon duljeg prestanka rada, motor se neće dugo paliti.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

HT 103

Pribor

 • rts-ht
  Sustav za nošenje na leđima RTS

  Udobni sustav remenog ovjesa, prilagodljiv tjelesnim proporcijama, nudi ergonomski uobličen način rada uz znatnu uštedu snage pomoću podesivog položaja visine kuke za ovjes na uređaju. Omogućava i jednostavno i lako prenošenje do slijedećeg mjesta rada. Za uređaje HT 75, HT 101, HT 131 i HTA 85.

  Proizvod

  Cijena
  • Sustav za nošenje na leđima RTS1062,50 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK