Unikomerc Uvoz Yt kanal

GHE 150

Kompaktna elektro-sječkalica visokog učinka

GHE 150

Kataloški broj: 6008 011 1130

Povećaj
Slike

Užitak korištenja, snaga i pokretlivost, značajke su koje se susreću u skupu osobina elekrične sječkalice GHE 150. Ovaj uređaj omogućuje vam sječkanje materjala kao što su cvijeće, granje, ostaci voća li povrća u iznimno kratkom vremenu u iznimno male segmente. Taj posao zadaća je složenog sustava noževa sposobnog za usitnjavanje granja o do 35 mm promjera, bez buke i vibracija. Motor kojim je ovaj uređaj pogonjen nudi snagu dovoljnu za sve pretpostavljene zadatke. Otvor za punjenje sječkalice materijalom za usitnjavanje uobličen je tako (otvor u obliku lista djeteline) da omogućava punjenje uređaja bez suvišnje buke, vibracija ili trešnje, bez obzira na prirodu i tvrdoću otpada. Koncept korištenja ovog stroja dio je ideje o oslobađanju posjeda zelenog otpada i ujedno osiguravanja dovoljno materijala za izradu zelenog gnojiva za dohranu biljaka po želji. Ovaj stroj lako je prenosiv zahvaljujući integriranim kotačima, što mu znatno proširuje djelokruh na vašem posjedu. 

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • GHE 150 6008 011 1130 3125,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 150

Specifikacija

Nesigurnost KWA2,4 dB(A)
Maksimalna debljina grana Ødo 35 mm
Nominalni napon230 V
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Zajamčena razina zvučne snage LWAd99 dB(A)
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Težina uređaja26 kg
Nazivna snaga2.500 W
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA89 dB(A)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 150

Posebne značajke

 • Lärmgedämmter Einfülltrichter
  Lijevak za punjenje materijalom izoliran od buke

  Lijevak za punjenje materijalom za sjeckanje na ovoj sječkalici dodatno je opremljen izolacijsko-apsorpcijskim slojem materijala u svrhu smanjenja buke generirane radom uređaja. Ovaj lijevak istodobno je opremljen zaštitnim elementom na ulazu u lijevak koji za svrhu ima smanjenje emisije prašine i nečistoće uskovitlane prilikom sjeckanja materijala.

 • Messer mit Sandwichbauweise
  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala

  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala  omogućava rad s minimumom vibracija stroja. Uspravni set noževa inkorporiran u skup noževa za sjeckanje osigurava segmente sasjeckanog materijala dovoljno malima da tako pripremljen materijal čini odmah isporučivim u komoster. 

 • nova slikaEinfülltrichter mit Kleeblattöffnung
  Lijevak za punjenje uređaja s otvorom u obliku lista djeteline

  Lijevak za punjenje uređaja s otvorom u obliku lista djeteline uobličen je za punjenje s minimumom potrebne snage.

 • Sicherheitsverschluss
  Sustav sigurnog zatvaranja uređaja

  Ova sječkalica opremljena je osobitim sigurnosnim elementom. Elektromagnetski prekidač integriran u kućište sječkalice ne dozvoljava pokretanje pogonskog uređaja sječkalice ako uređaj nije sigurno zavijčan u cjelinu. Ovaj sigurnosni element priječi pokretanje uređaja u trenutcima čišćenja lijevka za punjenje, čišćenja sustava noževa za sjeckanje ili u trenutku zamjene ili okretanja noževa zaduženih za sjeckanje materijala. Sigurnosni prekidač integriran je u kućište uređaja, i kad se vijci za skidanje lijevka s kućišta otpuste, električni sustav pokretanja uređaja biva prekinut i sječkalicu je nemoguće pokrenuti. 

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 150

Pribor

 • AHB 050 Robuster 50-Liter-Fangkorb
  Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050

  Ova praktična košara za prikupljanje sasjeckanog otpada uobličena je da odgovara visini donjeg ruba lijevka za izbacivanje sasjeckanog materijala iz sječkalice. Njena zapremnina od 50 litara osigurava dulji nesmetani rad sa sječkalicom, a znatno olakšava prijenos sasjeckanog otpada na željeno mjesto. 

  Proizvod

  Cijena
  • Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050 250,00 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK