Unikomerc Uvoz Yt kanal

GHE 140 L

Kompaktna tiha elektro sječkalica za srednje debelo granje

GHE 140 L

Kataloški broj: 6013 011 1136

Povećaj
Slike

Ovo je posebno uobličena sječkalica kako bi bila upotrebljiva u područjima osjetljivima na buku. Pogonski motor nudi beskompromisnu efikasnost i miran rad. Sustav noževa ugrađenih u ovu sječkalicu osigurava male segmente sasjeckanog materijala koji se postižu optimalnim brojem okretaja rezne garniture. Zahvaljujući razmaku reznih noževa u garnituri za sjeckanje lako se postiže optimalan učinak i pri sjeckanju grana i do 40 mm promjera. Ova sječkalica iznimno je prkladna za pripremu materijala za kompostiranje, bez previše vibracija i buke. Sasjeckani materijal pada u unaprijed pripremljen i integriran spremnik. 60-litarska posuda za sasjeckani materijal zahvaljujući ugrađenim ručkama za prenošenje lako se prazni i postavlja na svoje predviđeno mjesto u uređaju. Ova sječkalica omogućava iskorištavanje tvrdog zelenog otpada uz veliku uštedu na skladišnom prostoru, a i sam uređaj uobličen je na način da prilikom skladištenja odn. odlaganja između dva radna zadatka zauzima minimum mjesta.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • GHE 140 L 6013 011 1136 3000,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 140 L

Specifikacija

Nesigurnost KWA2,4 dB(A)
Maksimalna debljina grana Ødo 40 mm
Nesigurnost KpA3 dB(A)
Zajamčena razina zvučne snage LWAd93 dB(A)
Broj okretaja radnog alata40 U/min
Težina uređaja23 kg
Nominalni napon230 V
Nazivna snaga2.500 W
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA85 dB(A)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 140 L

Posebne značajke

 • Messerwalze
  Valjci za uvlačenje granja

  Valjci za uvlačenje granja kojima je ova električna sječkalica opremljena imaju za zadaću da svojim sporim okretanjem od cca 40 okretaja u minuti uvlače materijal za sjeckanje u sustav rotirajućih noževa ovog uređaja, sigurno i uz minimum buke. Taj sustav valjaka također brine da sjeckane grane ne proizvode nikakav povratni udar.

 • integrierter Häckselbehälter
  Integrirani spremnik za sasjeckani materijal

  Prozirni integrirani spremnik za sasjeckani materijal kojim je opremljena ova električna sječkalica zapremnine je od 60 litara, i posebno je uobličen kako bi rukovanje sasjeckanim materijalom bilo iznimno jednostavno i lako. Sječkalica je isto tako opremljena sigurnosnom značajkom da je rad motora moguć samo kad je spremnik za sasjeckani materijal ispravno pozicioniran u konstrukciju uređaja. 

 • Lärmgedämmter Einfülltrichter
  Lijevak za punjenje materijalom izoliran od buke

  Lijevak za punjenje materijalom za sjeckanje na ovoj sječkalici dodatno je opremljen izolacijsko-apsorpcijskim slojem materijala u svrhu smanjenja buke generirane radom uređaja. Ovaj lijevak istodobno je opremljen zaštitnim elementom na ulazu u lijevak koji za svrhu ima smanjenje emisije prašine i nečistoće uskovitlane prilikom sjeckanja materijala.

 • nova slika
  Otvor na lijevku za punjenje u obliku lista djeteline

  Otvor na lijevku za punjenje u obliku lista djeteline omogućuje siguran i olakšan rad pri punjenju sječkalice. zahvaljujući uobličenju otvora, lako je puniti stroj granama razrasle i razgranate forme. Pri sjeckanju mekšeg otpada služimo se pravokutnom otvoru na llijevku smještenom tik uz djetelinasti otvor. 

 • Klappmechanismus
  Sustav skladištenja uređaja unutar posude za sasjeckani materijal

  Sustav skladištenja uređaja unutar posude za sasjeckani materijal nudi mogućnost odlaganja uređaja uz minimum potrebnog skladišnog prostora. 

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK