Unikomerc Uvoz Yt kanal

GHE 105

Kompaktna eletrična sječkalica s usmjerivačem sasjeckanog materijala

GHE 105

Kataloški broj: 6007 011 1175

Povećaj
Slike

Odabirom ovog uređaja možete se smatrati potpuno opremljenim za sve poslove sjeckanja zelenog otpada tijekom cijele godine. Ova sječkalica posebno je pogodna pri sjeckanju materijala u kome znatan udio zauzima tvrdi, drvenasti materijal. Debljina granja koje preporučamo sjeckati ovim uređajem kreće se do 35 mm promjera. Djetelinasti otvor lijevka za punjenje materijalom, kao i tempo kojim uređaj uvlači granje za sjeckanje jamci su optimalnog učinka uređaja. Usto, ova sječkalica može i najfiniji materijal (kao cvijeće, lagano voće ili lišće) pripremiti za umješavanje u masu materijala u komposteru. Ova vrsta materijala pri uvođenju u uređaj optimalno se ubacuje kroz drugi, pravokutni otvor na lijevku. Po obavljenom poslu ova se sječkalica, zahvaljujući praktičnim kotačima i maloj masi, lako transportira u skladišni prostor. 

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • GHE 105 6007 011 1175 2500,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 105

Specifikacija

Nesigurnost KWA3 dB(A)
Maksimalna debljina grana Ødo 35 mm
Nominalni napon230 V
Nesigurnost KpA3 dB(A)
Zajamčena razina zvučne snage LWAd104 dB(A)
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Težina uređaja19 kg
Nazivna snaga2.200 W
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA93 dB(A)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 105

Posebne značajke

 • Lärmgedämmter Einfülltrichter
  Lijevak za punjenje materijalom izoliran od buke

  Lijevak za punjenje materijalom za sjeckanje na ovoj sječkalici dodatno je opremljen izolacijsko-apsorpcijskim slojem materijala u svrhu smanjenja buke generirane radom uređaja. Ovaj lijevak istodobno je opremljen zaštitnim elementom na ulazu u lijevak koji za svrhu ima smanjenje emisije prašine i nečistoće uskovitlane prilikom sjeckanja materijala.

 • Messer mit Sandwichbauweise
  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala

  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala  omogućava rad s minimumom vibracija stroja. Uspravni set noževa inkorporiran u skup noževa za sjeckanje osigurava segmente sasjeckanog materijala dovoljno malima da tako pripremljen materijal čini odmah isporučivim u komoster. 

 • nova slika
  Otvor na lijevku za punjenje u obliku lista djeteline

  Otvor na lijevku za punjenje u obliku lista djeteline omogućuje siguran i olakšan rad pri punjenju sječkalice. zahvaljujući uobličenju otvora, lako je puniti stroj granama razrasle i razgranate forme. Pri sjeckanju mekšeg otpada služimo se pravokutnom otvoru na llijevku smještenom tik uz djetelinasti otvor. 

 • Sicherheitsverschluss
  Sustav sigurnog zatvaranja uređaja

  Ova sječkalica opremljena je osobitim sigurnosnim elementom. Elektromagnetski prekidač integriran u kućište sječkalice ne dozvoljava pokretanje pogonskog uređaja sječkalice ako uređaj nije sigurno zavijčan u cjelinu. Ovaj sigurnosni element priječi pokretanje uređaja u trenutcima čišćenja lijevka za punjenje, čišćenja sustava noževa za sjeckanje ili u trenutku zamjene ili okretanja noževa zaduženih za sjeckanje materijala. Sigurnosni prekidač integriran je u kućište uređaja, i kad se vijci za skidanje lijevka s kućišta otpuste, električni sustav pokretanja uređaja biva prekinut i sječkalicu je nemoguće pokrenuti. 

 • Multi Cut 103 Schneidsystem
  Sustav za sjeckanje otkosa Multi Cut 103

  Sustav za sjeckanje otkosa Multi Cut 103 čini ovu sječkalicu uistinu svestranim uređajem. Ovaj uređaj podjednako učinkovit sjecka tvrdi i meki otpad. 

 • Folientastschalter
  Prekidač s odabirom načina rada

  Prekidač s odabirom načina rada omogućava i olakšava odabir načina rada sječkalice, budući da je tip materijala odabranog za sjeckanje predodređen smjerom vrtnje sustava noževa koji su za taj smjer, a time i za vrstu otpada, predodređeni. 

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 105

Pribor

 • AHB 050 Robuster 50-Liter-Fangkorb
  Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050

  Ova praktična košara za prikupljanje sasjeckanog otpada uobličena je da odgovara visini donjeg ruba lijevka za izbacivanje sasjeckanog materijala iz sječkalice. Njena zapremnina od 50 litara osigurava dulji nesmetani rad sa sječkalicom, a znatno olakšava prijenos sasjeckanog otpada na željeno mjesto. 

  Proizvod

  Cijena
  • Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050 250,00 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK