Unikomerc Uvoz Yt kanal

FR 235

FR 235

Kataloški broj: 4151 200 0016

Povećaj
Slike

Impresivni rezultat košnje. Košnja trave i čišćenje grmlja i šipražja, robusna i opskrbljena već poznatom snagom, STIHL antivibracijski sustav s jednom točkom, automatska dekompresija, 2-MIX Motor, multifunkcionalna ručka, okrugla ručka.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • FR 235 4151 200 0016 4625,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FR 235

Specifikacija

Zapremina cm ³36,3
Snaga kW / KS1,55/2,1
Težina kg10,3
Razina zvučnog tlaka s plastičnim alatom dB (A)99
Razina zvučne snage s plastičnim alatom dB(A)113
Vrijednost vibracija s plastičnim reznim alatom lijevo/desno m/s²2,0/2,0
Ukupna duljina cm280
Kapacitet spremnika goriva l0,81
Rezni alatGlava za košnju AutoCut 36-2

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FR 235

Posebne značajke

 • Stihl 2-MIX motor.jpg
  Stihl 2MIX motor

  STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

 • Djeljiva osovina
  Djeljiva osovina

  Djeljiva osovina - glavna prednost rastavljivog vratila kombiniranog sustava. Alat za rastavljanje nije potreban. Uređaj se lako smješta u prtljažni prostor svakog vozila.

 • Okrugla ručka
  Okrugla ručka

  Okrugla ručka za trimere i motorne kose pogodna je za rad u skučenom prostoru, npr. za košnju između grmova i stabala. Prilikom rada s dodatnim alatima za motorne kose okrugla ručka pruža bolje manevarske mogućnosti.

 • Multifunkcionalna ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunkcionalnu ručku. Posluživanje uređaja time je znatno lakše i sigurnije.

 • Ergonomski oblikovane naramenice
  Udobni sustav leđnog ovjesa

  Sustav leđnog ovjesa nudi mogućnost podešavanja visine i nagiba ovjesnog okvira. Leđne obloge ovjesnog okvira omogućavaju strujanje zraka i rad bez zamaranja i pri duljem korištenju.

 • Sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Snažne vibracije na prihvatnim točkama motornih uređaja mogu pri dugotrajnom korištenju dovesti do oštećenja periferne cirkulacije i živčanog sustava ruku i šaka. Iz tog razloga tvrtka STIHL razvila je poseban sustav protiv vibracija. Taj sustav omogućava da se znatno smanje vibracije stvorene radom pogonskog uređaja, te kretanjem i korištenjem reznih alata.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Zaštitne naočale.jpg
  Zaštitne naočale

  Za vašu sigurnost nudimo STIHL naočale. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK