Unikomerc Uvoz Yt kanal
I-KAT_2014_TS-I001_730.jpg

STIHL proizvodi

Snaga STIHL

Tijekom više od 90 godina povijesti tvrtke STIHL fokus je uvijek bio na kvaliteti, performansama i udobnosti pri radu za korisnike. Tijekom tog vremena STIHL je od klasičnog proizvođača strojeva prerastao u  tržišnog i tehnološkog lidera na području motornih pila i drugih motornih uređaja.

No, svo to vrijeme osnovni stav se nikada nije promijenio: STIHL je obiteljska tvrtka koja za cilj ima olakšati ljudima rad u prirodi i posao s prirodom te ih uvijek iznova inspirira inovativnim proizvodima.

STIHL je prodaji motornih pila brand br. 1. u svijetu i to znanje i kvalitetu koristi za proizvodnju uređaja  koji će vam omogućiti uspješno svladavanje izazova privatnog vrta, održavanja krajolika, poljoprivrede, šumarstva ili građevinske industrije.

STIHL kvalitetu i performanse možete očekivati kako kod motornih pila, motornih kosa i trimera za travu, kosilica za travu, škara za živicu, tako i kod prskalica, visokotlačnih perača, puhača, sječkalica, kopačica, uređaja za bušenje, tresača plodova, uređaja za rezanje betona i ostalih koji nose oznaku branda STIHL.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK