Unikomerc Uvoz Yt kanal

Andreas Stihl AG&Co .KG

stihl-o nama

Od samih svojih početaka poduzeće STIHL na tržište postavlja revolucionarnu tehniku i inovativne ideje.  U njihovoj povijesti dugoj 80 godina, postali su sinonim za vrhunsku tehniku.
Danas marka STIHL u svijetu znači kvalitetu i servis.
U preko 160 zemalja svijeta njihovi proizvodi pomažu ljudima u radu- što je učinilo njihov proizvod motornu pilu brojem 1 u svijetu.

" Prošlost je zalog budućnosti"- već se tako može reći. I izražava upravo ono što STIHL predstavlja već 80 godina. Gledamo unatrag na ovu uspješnu priču koja traži svoju potvrdu i koja nas čini ponosnima i potiče da i dalje gradimo na izgrađenom. Od svog osnivanja rad poduzeća STIHL oduvijek se temeljio na revolucionarnoj tehnici i inovativnim idejama. Već 80 godina STIHL- ove motorne pile i STIHL- ovi motorni uređaji oduševljavaju korisnike diljem svijeta. Marka STIHL povezuje se uz najvišu kvalitetu, servis i support. To su sve obilježja koja su nas učinila markom motornih pila broj 1 u svijetu. Zbog toga zapošljavamo najbolje, najangažiranije djelatnike i veliku vrijednost stavljamo na kvalificirane stručne trgovce, koji naše kupce u cijelome svijetu na najbolji mogući način savjetuju i stoje uz njihov bok.

Zahvaljujemo se na Vašem povjerenju bez obzira da li ste se prvi puta ili više puta odlučili za marku STIHL. Garantiramo Vam da ćemo i u budućnosti i dalje biti maksimalno angažirani i na tome raditi da uporaba i radost u radu sa STIHL-ovim proizvodima bude zagarantirana.

Više informacija, zanimljivosti i korisnih savjeta možete pronaći na našoj Facebook stranici i YouTube kanalu.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK