Unikomerc Uvoz Yt kanal
I-KAT_2014_MS-I001_730.jpg

Motorne pile

Nevjerojatno jake

STIHL je s razlogom je  najprodavanija marka motornih pila na svijetu. Znanje, kvaliteta, tradicija, udobnost pri korištenju, učinkovitost, razvoj i primjena  najmodernijih  tehnologija (npr: STIHL MS500i je još uvijek na svijetu jedni model motorne pile bez rasplinjača tj. s direktnim ubrizgavanjem) dio su razloga zbog kojih mnogi kupci svoje povjerenje  poklanjaju tvrtki STIHL.

Paleta STIHL motornih pila je široka, pa će svatko moći zadovoljiti svoje potrebe; bilo da se radi o hobi korisniku, koji treba pilu za svega par rezova godišnje, korisniku koji treba motornu pilu za izradu ogrjevnog drva, profesionalcu na građevini kojem je to alat pri postavljanju krovova ili rezanju betona, do privatnih i profesionalnih korisnika koji  trebaju motornu pilu za radove u šumi i šumarstvu.

STIHL motorne pile zadovoljiti će Vaše potrebe bez obzira želite li motorne pile na gorivo, električne motorne pile ili (sve popularnije) akumulatorske pile.

Na Vama je da odaberete koji model STIHL motorne pile Vam najviše odgovara.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK