Unikomerc Uvoz Yt kanal

RE 98

Mali, praktičan perač od 110 bar-a

RE 98

Naš ulazni model. Malen i praktičan visokotlačni perač za poslove pranja i čišćenja na okućnici. Ergonomski optimiziran dizajn. Opremljen praktičnom spojnicom za brzo priključivanje VT crijeva i izmjenu mlaznica. Ugrađeni kotači radi lakšeg transporta. Rotaciona i lepezasta sapnica u serijskoj opremi. Integriran spremnik za sredstvo za pranje i ležišta za priključke.

Kataloški broj: 4775 012 4500

Povećaj
Slike

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • RE 98 4775 012 4500 1687,50 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RE 98

Specifikacija

Radni tlak bar10-110
Maksimalni pritisak bar 1)120
Minimalni protok vode l / h380
Max protok vode l / h440
Max temperatura vode °C40
Potrošnja energije kW1.7
Napajanje V / Hz230/1/50
Kabel za napajanje duljine m5
Težina, spreman za rad kg16.2
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)70.1
Razina zvučne snage dB (A) 2)82.9
Visokotlačno crijevo duljine m6

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RE 98

Posebne značajke

 • Deterdžent za raspršivanje
  Spremnik za detredžent s raspršivačem

  Ovaj spremnik namijenjen je za pranje i odmaščivanje tvrdokorne prljavštine. Dogradnja na pištolj perača i nadopunjavanje deterdžentom iznimno su laki i jednostavni.

 • Spremište na jedinici
  Držači opreme na uređaju

  Kako bi se oprema osigurala od gubitka u kućište perača integrirani su odgovarajući utori. Tu su sigurno pohranjeni pribor i sapnice, a osigurano je ležište i za visokotlačno crijevo.

 • Integrirani podvozje
  Integrirano podvozje

  STIHL visokotlačni perači lako se prenose radnim prostorom zahvaljujući integriranom podvozju. Ovi kotači štede snagu, čuvaju uređaj od oštećenja, a i podnu oblogu u radnom prostoru.

 • Rotary mlaznica
  Roto mlaznica

  Roto mlaznica nudi veliku snagu čišćenja usmjeravanjem točkastog mlaza visoke snage uz rotiranje mlaznice velikom brzinom, što stvara mlaz stožastog oblika i velike učinkovitosti.

 • Fan mlaznica, tlak podesiv
  Lepezasta mlaznica s mogućnošću podešavanja pritiska

  Lepezasta mlaznica kao dio serijske opreme perača služi za brzo i učinkovito pranje velikih površina.

 • Plug-in spojka
  Bajonet spojka

  Bajonet spojka omogućava brzu i sigurnu izmjenu priključaka za pranje i ostale opreme.

 • Anti-drill i brza spojka
  Brza spojka

  Brza spojka opremljena je posebno uobličenim spojem koji dozvoljava okretanje utičnog završetka VT crijeva u pištolju za raspršivanje. To sprječava uzdužno uvrtanje VT crijeva i kidanje crijeva i/ili opleta crijeva.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK