Vodič za STIHL blagdanske poklone

Tražite savršeni blagdanski poklon za pod bor za svoje najmilije? U našem vodiču pronaći ćete poklone koji će razveseliti svakog ljubitelja vrta i radova na otvorenom, ali i one koji vole projekte Uradi sam. Od ekološki prihvatljivih alata do proizvoda za obožavatelje marke STIHL. Pomoću našeg vodiča ovog će prosinca blagdanska kupovina biti puno jednostavnija.

LJUBITELJI PROJEKATA „URADI SAM“

Moto tvrtke STIHL počiva na ideji - pružiti moć svakome tko želi sam obavljati razne poslove u prirodi i oko nje, ali i stvoriti nešto vlastitom izradom. Zato imamo veliki izbor uređaja i alata koji će ljubiteljima projekata Uradi sam pomoći da uspješno obave svaki zadatak.

MALI MAJSTORI

STIHL igračke koje izgledaju i zvuče poput pravih STIHL uređaja razveselit će svakog malog pomagača.

LJUBITELJI VRTA I RADOVA NA OKUĆNICI

Od prekrasnog travnjaka do bijega u mir vlastitog dvorišta, STIHL ima niz alata dizajniranih da vlasnicima kuća daju snagu i performanse koje su im potrebne kako bi lijepo uredili svoj vrt i okućnicu.

ONI KOJI BRINU O OKOLIŠU

Volimo brinuti o okolišu i to je razlog zašto u STIHL asortimanu postoji veliki izbor ručnih, električnih i akumulatorskih alata koji pružaju nevjerojatne performanse, a istovremeno su i ekološki prihvatljivi.

MALI POKLONI KOJI STANU U BOŽIĆNU ČARAPU

STIHL proizvode za radove na otvorenom možda je teško zamotati. Upravo zato imamo i sjajnu liniju proizvoda koji se lako mogu staviti u božićnu čarapu. Otkrijte proizvode marke STIHL koji će oduševiti svakoga.

PROFESIONALCI

Ukoliko tražite pravi alat ili pribor koji će pomoći da vaš STIHL profesionalac dobije savršeni poklon, imamo prave proizvode za vas.

OBOŽAVATELJI MARKE STIHL

Pravi obožavatelji marke STIHL vole sve što nosi oznaku STIHL. Nema boljeg načina da ih razveselite nego s darovima iz kolekcije proizvoda za obožavatelje marke STIHL.

Tražite nešto drugo? Posjetite našu stranicu ili najbližeg STIHL ovlaštenog trgovca kako biste pronašli pravi poklon za svakoga.

STIHL inspiracija

IZRADA BOŽIĆNE ZVIJEZDE

Za izradu ove jednostavne drvene zvijezde treba vam samo motorna pila. Razveselite sebe i svoje najmilije, i za blagdane napravite vlastiti ukras za ulazna vrata, božićno drvce ili za vrt.

Više o izradi zvijezde

IZRADITE ADVENTSKI VIJENAC OD GRANA

Adventski vijenac ima dugu tradiciju i unosi blagdansko raspoloženje u nadolazeće božićno vrijeme. Predstavljamo vam alternativu klasičnom vijencu od crnogoričnih grana te pomoću naših uputa i malo s vještine sami možete izraditi elegantan adventski vijenac od grana.

ADVENTSKI VIJENAC OD GRANA

IZRADA DEKORATIVNE POLICE ZA OGRJEVNO DRVO ZA UNUTARNJI PROSTOR

Kako ne biste morali izlaziti po svaku cjepanicu: sami izradite police i složite ogrjevno drvo. S našim ilustriranim uputama korak po korak, montaža je vrlo jednostavna.

KAKO DO POLICE ZA OGRJEVNO DRVO
* Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene u kunama, s uključenim PDV-om. Cijene se temelje na cjeniku za 2021. godinu.