RMA 248 bez baterije i bez punjača
Akumulatorske kosilice

RMA 248 bez baterije i bez punjača

Novo
  • Osnovni uređaj bez akumulatora i bez punjača
  • Za primjenu na područjima osjetljivima na buku i za košnju srednje velikih travnatih površina
  • Udoban rad zahvaljujući 55-litarskoj košari za otkos is integriranim pokazivačem napunjenosti
Širina košnje
46 cm
Zapremnina košare
55 l
Težina uređaja
21 kg
3.990,00 kn (529,56 €)
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

Akumulatorska kosilica RMA 248: jednostavna košnja srednje velikih površinaOkretna akumulatorska kosilica STIHL RMA 248 za privatne korisnike sa širinom košnje od 46 cm pogodna je za uređivanje srednje velikih travnatih površina. Visina košnje lako se i jednostavno podešava na više stupnjeva zahvaljujući sustavu centralnog podešavanja visine košnje. Uređaj je uobličen tako da učinkovito štedi snagu potrebnu za rukovanje strojem i omogućava dulje intervale košnje bez zamaranja. Ovaj je stroj pritom i izuzetno tih pri radu, a i nivo vibracija koje stvara motor i sustav za košnju veoma su niske. Ovaj stroj posebno je zanimljiv korisnicima koji traže učinkovitu kosilicu ali primjenjivu na područjima osjetljivima na buku. Košara za otkos ove kosilice opremljena je pokazivačem napunjenosti, kao i poklopcem s gornje strane koji znatno olakšava pražnjenje. Preklopne upravljačke ručke omogućavaju brzo sklapanje kosilice radi transporta u malom prostoru, kao i jednostavno odlaganje nakon uporabe s minimumom zauzeća prostora. 

Aku kosilica STIHL RMA 248 pogonjena je akumulatorskom baterijom iz linije STIHL AK‑sustava . Ovaj akumulator iznimno male mase s obzirom na kapacitet izmjenjiv je i moguće ga je koristiti za pokretanje svih uređaja iz STIHL AK linije, što omogućava iznimno fleksibilan i učinkovit rad uz minimum ulaganja. Eco-Modus način rada ove kosilice znatno produljuje vrijeme između dva punjenja. Pokazivač napunjenosti akumulatora izveden pomoću grupe LE dioda nudi vam u svakom trenutku obavijest o stanju baterije jednostavnim pritiskom na dugme.


Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Širina košnje 46 cm
Zapremnina košare 55 l
Težina uređaja 21 kg
Zajamčena razina zvučne snage 96 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka 95,8 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw 1,8 m/s²
Faktor Nesigurnosti K 0,9 m/s²
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Vrsta akumulatora Litij-ionski
Kapacitet 1050 W
Nazivna brzina radni alat okr / min 3200
Visina košnje 25-75 mm
Usluga i savjeti

UPUTE ZA UPORABU

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.