Unikomerc Uvoz Yt kanal

MSE 250 C-Q

Top model: snažna 2,5 kW električna pila

ms 250 c-q

Snažna STIHL električna pila za zahtjevne radove pri gradnji s drvom. S lancem pile 3/8"-RS3 za visoki učinak reza, bočno napinjanje lanca, potpuno električno upravljanje funkcijama motora, meka ručka za  ugodan rad, kočnica lanca QuickStop Super, LED indikator preopterećenja.

Kataloški broj: 1210 200 0017

Povećaj
Slike

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • MSE 250 C-Q 1210 200 0017 4750,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

ms 250 c-q

Specifikacija

Napon V230
Potrošnja energije kW2,5
Težina kg:5,8
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)94
Razina zvučne snage dB (A) 2)105
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3)3,1 / 4,1
STIHL lanac Oilomatic (korak):3/8 "
STIHL lanac Oilomatic (tip):Rapid Super (RS3)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

ms 250 c-q

Posebne značajke

 • Zatezač bočnog lanca
  Bočno zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

 • Super Quick stop funkcija
  QuickStop Super funkcija (Q)

  Dodatni kočioni sustav za dodatnu sigurnost: lanac se ne zaustavlja samo pod utjecajem jakog povratnog udara ili aktiviranjem kočnice pomoću prednje ručke, već i otpuštanjem poluge aktivacije brze kočnice smještene na stražnjoj ručki, što lanac zaustavlja u trenu. Ova jedinstvena konstrukcijska značajka nudi još više sigurnosti u svakom vidu korištenja.

 • Zaštita od preopterećenja (LED)
  Zaštita od preopterećenja (LED)

  Visoke performanse bez preopterećenja: Dođe li do pregrijavanja pile, uređaj se automatski gasi pomoću sigurnosnog sklopa protiv preopterećenja, koji istovremeno daje svjetlosni signal putem crvene LE diode. Za kratko vrijeme nakon što se dovoljno ohladi pila je ponovno spremna za rad.

 • Ergonomski mekani grip
  Ergonomska mekana ručka

  Čvrst i ugodan prihvat ručke zahvaljujući ergonomski uobličenoj mekanoj oblozi. Djelomično apsorbira vibracije i time rad čini ugodnijim.

 • Soft start s ograničenjem pokretanja struje
  Softstart pokretanje s ograničenjem struje potrebne za start

  Limitator struje potrebne za pokretanje elektromotora štiti slabu električnu mrežu od prenaprezanja.

 • prozirni spremnik za ulje.jpg
  Prozirni spremnik za ulje

  Prozirni spremnik za ulje: zahvaljujući prozirnom spremniku vidljiva je razina ulja za lanac. Ulje za lanac može se brzo i jednostavno napuniti pomoću sustava za punjenje.

 • Bezalatni zatvarač spremnika za ulje
  Bezalatni zatvarač spremnika za ulje

  Patentirani STIHL zatvarač spremnika za ulje. Veliki otvor spremnika, otvaranje i zatvaranje bez dodatnog alata, minimalno prolijevanje mimo otvora.

 • STIHL Ematic sustav.jpg
  STIHL Ematic-System

  STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

ms 250 c-q

Pribor

 • nova slika
  Torba za motorne pile

  Za skladištenje i prijevoz svih motornih pila sa vodilicom duljine manje od 45 cm (dakle ne za MSE dulje od 45 cm, MS 660 i MS 880).

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK