Unikomerc Uvoz Yt kanal

SP 451

Snažni tresač plodova znatno smanjenih vibracija

sp 451

Profesionalni tresač plodova pogonjen snažnim motorom od 2.1 kW. Posebno uobličen sustav ovjesa eleminira znatan dio vibracija koji se prenosi na poslužioca. Sam uređaj je zbog prirode materijala korištenih za izradu (magnezij i aluminij) izuzetno lagan i spretan za korištenje. Dugačka osovina omogućuje korištenje i na visokim stablima. Sustav remenog ovjesa također znatno ublažava vibracije tijekom rada.

Kataloški broj: 4246 200 0001

Povećaj
Slike

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • SP 451 4246 200 0001 12250,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

sp 451

Specifikacija

Zapremnina cm344.3
Snaga kW/KS2.1 / 2.9
Vrijednost vibracija lijevo / desno m/s25.7 / 5.7
Zapremnina spremnika l0.66
Razina zvučne snage dB(A) 102
Ukupna duljina cm283
Težina kg13.9

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

sp 451

Posebne značajke

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Multifunkcijska ručka
  Multifunkcijska ručka

  Sve komande su na jednom mjestu - za pokretanje motora, kao i za osiguravanje od neželjenog pokretanja. To omugućava jednostavno upravljanje bez obzira na orijentaciju korisnika (lijeva ili desna ruka).

 • Zvučno apsorbirajući sustav..jpg
  Antivibracijski sustav

  Antivibracijski sustav posebno prilagođen za održavanje zelenih površina. Gumeni ublaživači vibracija koje stvaraju motor i rezni alat u radu smanjuju prijenos neželjenih vibracija na upravljačke ručke, a time i na ruke poslužioca. Ručke su također obložene posebnim materijalom koji smanjuje vibracije. Time se rad čini udobnijim i sprječava nepotreban utrošak snage.

 • Stihl Elastostart
  STIHL Elastostart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

sp 451

Pribor

 • Produžna osovina od karbona (1 m)
  Produžna osovina od karbona (1 m)

  Izuzetno lagan produžetak osovine od karbonski vlakana, šuplja osovina od aluminija, duljina 1 m, težina 0.9 kg.Ugradivo na strojeve SP 90 T, SP 92 T-CE, SP-KM.

  Proizvod

  Cijena
  • Produžna osovina od karbona (1 m)875,00 kn*
 • Produžna osovina od aluminija 0.5
  Produžna osovina od aluminija (0.5 m)

  Za korištenje s priključcima za Kombi motor HT-KA, HL-KM i SP-KM. Težina 0.6 kg, duljina 50 cm.

  Proizvod

  Cijena
  • Produžna osovina od aluminija (0.5 m)527,80 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK