Unikomerc Uvoz Yt kanal

MSE 190 C-B

Praktična 1,9 kW električna pila sa sustavom za brzo napinjanje lanca (B)

MSE 190 CB

Kataloški broj: 1209 200 0001

Povećaj
Slike

Praktična 1,9 kW električna pila sa sustavom za brzo napinjanje lanca (B) i STIHL QuickStop Super kočnicom lanca. Idealna za građevinarstvo, drvodjelstvo i izradu ogrjevnog drveta.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • MSE 190 C-B 1209 200 0001 2437,50 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 190 CB

Specifikacija

Duljina vodilice cm30-35
Napon V230
Potrošnja energije kW1,9
Težina kg4,4
Razina zvučnog tlaka dB92
Razina zvučne snage dB103
Razina vibracija lijevo / desno m / s ²2,9 / 3,4
Duljina kabela m4
STIHL lanac Oilomatic (korak):3/8 "P
STIHL lanac Oilomatic (tip):Picco Micro 3 (PM3)

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 190 CB

Posebne značajke

 • Super Quick stop funkcija
  QuickStop Super funkcija (Q)

  Dodatni kočioni sustav za dodatnu sigurnost: lanac se ne zaustavlja samo pod utjecajem jakog povratnog udara ili aktiviranjem kočnice pomoću prednje ručke, već i otpuštanjem poluge aktivacije brze kočnice smještene na stražnjoj ručki, što lanac zaustavlja u trenu. Ova jedinstvena konstrukcijska značajka nudi još više sigurnosti u svakom vidu korištenja.

 • Stabilno zubno zaustavljanje
  Oslone kandže

  Oslone kandže omogućavaju sigurno i precizno piljenje čvrstim oslanjanjem pile o drvo.

 • Upravljačka ručka
  Gumirana upravljačka ručka

  Crna meka upravljačka ručka osigurava siguran i čvrst hvat u svim položajima rada.

 • prozirni spremnik za ulje.jpg
  Prozirni spremnik za ulje

  Prozirni spremnik za ulje: zahvaljujući prozirnom spremniku vidljiva je razina ulja za lanac. Ulje za lanac može se brzo i jednostavno napuniti pomoću sustava za punjenje.

 • Čep spremnika ulja
  Čep spremnika ulja

  Patentirani zatvarač spremnika ulja za lanac uobličen je tako da ne dozvoljava prolijevanje ulja mimo zatvarača i omogućava brzo i sigurno zatvaranje spremnika bez potrebe za dodatnim alatom.

 • Zaštita od preopterećenja.jpg
  Zaštita od preopterećenja

  Visoke performanse bez preopterećenja: Dođe li do pregrijavanja pile, uređaj se automatski gasi pomoću sigurnosnog sklopa protiv preopterećenja. Za kratko vrijeme nakon što se dovoljno ohladi pila je ponovno spremna za rad.

 • STIHL Ematic sustav.jpg
  STIHL Ematic-System

  STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

 • STIHL stezaljke (B)
  STIHL brzi zatezač lanca (B)

  STIHL brzi zatezač lanca pojednostavljuje zahvat. Odvijčavanjem matice poklopca lančanika, integrirane u zatezač, omogućavamo napinjanje lanca pomoću kotača za podešavanje pričvršćenog za vodilicu. Time eliminiramo potrebu za dodatnim alatom.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MSE 190 CB

Pribor

 • Torba za motorne pile
  Torba za motorne pile

  Za skladištenje i prijevoz svih motornih pila sa vodilicom duljine manje od 45 cm (dakle ne za MSE dulje od 45 cm, MS 660 i MS 880).

  Proizvod

  Cijena
  • Torba za motorne pile275,00 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK